Slastno kulinarično razvajanje! - 54 % na meni po izbiri za 2 osebi, v Gostilni Guliver! Plačajte le 4,95 €/osebo in izberite med 4 odličnimi meniji.

Ponudba vsebuje: meni po izbiri za 2 osebi: mesni duet ali mesni - žar duet ali morski duet ali vege duet.

Guliver meni po izbiri
Guliver meni po izbiri
9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
21,60 €
-54%
Prihranek:
11,70 €
 
 

Po duši gurman? Izbirali boste lahko med kar 4 meniji in nepopisno okusnimi gurmanskimi specialitetami v gostilni s tradicijo - Gostilni Guliver.

Čarobni kulinarični užitki bodo zaplesali v vas ob najbolj okusnih mesnih, morskih ali vegetarijanskih specialitetah. Wellness za vaše brbončice se bo pojavil ob okušanju slastnih jedi. In kaj so vam pripravili tokrat? Izbirate lahko med 4 meniji:
- mesni duet: pečen telečji medaljonček z mascarpone omako + puranji žepek polnjen s sirom, špinačo in bučkami na julienne zelenjavi + domač sirov štrukelj;
- mesni - žar duet: rezinice govejega fileja na rukoli + piščančje rezinice s sezamom in zelenjavo + ocvrt krompirček + hladna jogurtova omaka z zelišči;
- morski duet: file škarpene z masleno blitvo ter drobljakovim krompirjem + kraljevi gamberi z rdečo papriko, porom in sojino omako;
- vege duet: zapečena polnozrnata bela polenta s sušenim paradižnikom in sirom pekorino + pomladno zelenjavo in dimljeno ricotto + njoki s šparglji in čemažem.

Gostilna Guliver se nahaja severno od glavne avtobusne in železniške postaje, iz centra mesta oddaljena le pet minut hoje. Motorizirani gosti pa imajo hiter dostop z Dunajske ceste ali s križišča Topniške ulice, Šmartinske ceste in Vilharjeve ceste. Lahko ste sami ali v dvoje, z družino, prijatelji ali poslovnimi partnerji; gostilna Guliver je primerna tako za posameznike, kot za večje družbe. Del lokala levo ob vhodu zaseda kavarnica, kjer vam že zjutraj postrežejo s kavico, preko dneva vam lahko poleg pijače ponudijo tudi odlične domače sladice, sadne kupe, drobne prigrizke ali solate, ki si jih sami izberete iz bogatega solatnega bara. Vsak dan, tudi v soboto in nedeljo, si lahko izberete obrok iz ponudbe dnevnih malic in kosil. V prijetnem in umirjenem okolju vam nudijo jedi mediteranske in mednarodne kuhinje; tople in hladne predjedi, testenine in rižote, izbrane zelenjavne jedi, solate iz solatnega bara, mesne in morske jedi ter domače slaščice.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!