Zakaj pa ne! Zimske počitnice na morju! - 52 % na 3-dnevni oddih za 2 osebi na obali, v Hotelu Barbara Fiesa***! Ponudba vsebuje: 3 dni za 2 osebi, 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi Plus v Hotelu Barbara Fiesa*** + uporaba notranjega bazena in savne.

Plačajte samo 99 € za sproščujoč oddih na slovenski obali!

Slovenija, Piran: Fiesa oddih za 2
Slovenija, Piran: Fiesa oddih za 2
Slovenija, Piran: Fiesa oddih za 2
99,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
208,00 €
-52%
Prihranek:
109,00 €
 
 

Vzemite si čas zase, spakirajte in se odpravite na prijeten 3-dnevni oddih v Hotel Barbara v Fiesi tudi jeseni ali pozimi! Če si preprosto želite malo stran, nekam drugam - v miren in zelen kotiček slovenske obale. Ker je morje malce premrzlo, pljusknite v pokrit bazen z ogrevano morsko vodo in masažnimi šobami kar v hotelu. Oddih bo več kot odličen - v prečudovito opremljeni sobi, z LCD televizorjem in internetno povezavo, s slastnim in krepilnim zajtrkom, na voljo pa vam bo tudi prijazno osebje, ki se bo potrudilo, da bo vaše bivanje čim bolj prijetno. Pustite se razvajati, ne bo vam žal …

Hotel BARBARA Fiesa ima 36 dvoposteljnih sob tipa Plus in 6 sob Superior. Vse imajo kopalnico s tušem in WC-jem, klimo, telefon z direktno linijo, internet, radio, sat LCD TV,  mini bar in balkon. Seminarskim gostom so omogočeni  kakovostni pogoji za ustvarjalno delo v sodobno opremljenih konferenčnih dvoranah različnih velikosti.   Poskrbljeno je tudi za parkirišča ob hotelu, ki so gostom brezplačno na razpolago.  LEGA: hotel se nahaja v mirnem in zelenem kotičku slovenske obale pa vseeno nedaleč od glavnih turističnih središč Portoroža in Pirana. Odlično izhodišče za sprehode v naravi ali ob morski obali. HOTELSKA PONUDBA: restavracija, aperitiv bar, terasa, pokrit bazen z ogrevano morsko vodo (30°-31°C) in masažnimi šobami, savna, sodoben, klimatiziran izobraževalni center, športno igrišče, pokrito parkirišče. PREHRANA: samopostrežni zajtrk in večerja, solatni in sladki bar PLAŽA: skalnata, betonirana in delno prodnata. SOBE:  kopalnica s tušem in WC-jem, klima, telefon z direktno linijo, internet, radio, sat LCD TV,   mini bar, balkon.

Obala vabi, v vsakem letnem času ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.