- 50 % na kapsule proti mačku in prekrokani noči (60 kom)! Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko v 30 dneh vrnete ponudniku!

Plačajte le 24,95 € in se s pomočjo prehranskega dopolnila poslovite od slabosti in glavobola.

24,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,90 €
-50%
Prihranek:
24,95 €
 
 

Nič več slabega počutja po dolgi, zabavni noči!

Kapsule so specifična mešanica sestavin, ki dajejo podporo jetrom po prekomernem uživanju alkohola. Glavna sestavina je prah navadnega pelina; le-ta izloča žolč iz jeter in je odličen za spodbujanje prebavnega sistema v želodcu in črevesju. To povečuje apetit in pomaga lažje prebaviti težke in mastne sestavine v hrani. Visoka je tudi vsebnost vitamina C, ki krepi organizem in imunski sistem. Vitamin B12 in folna kislina, ki sta prisotni v kapsulah sta pomembni sestavini strukture v celicah in pospešujeta rast celic.
Ker uživanje alkohola zmanjšuje absorpcijo vitamina B1 in že majhne količine alkohola naše telo prikrajšajo za ta vitamin, je vitamin B1 prav tako pomembna sestavina v kapsulah. Ta vitamin imenovan tudi tiamin podpira presnovo ogljikovih hidratov in proizvaja energijo. Prav tako podpira delovanje možganov in srca. 
Vitamin B2 imenovan tudi riboflavin je pomemben za celice, saj pomanjkanje le-tega skrajšuje življenjsko dobo rdečih krvnih celic. Eden najpomembnejših vitaminov, ki je prav tako prisoten v kapsulah, je vitamin B6; vključen je v skoraj vse bio-kemične funkcije v organih.

Uporaba: 2 kapsuli pred in 2 kapsuli po uživanju alkohola saj s tem preprečite preobremenitev jeter kot tudi slabost in glavobol.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!