4 učinkoviti tretmaji za hitro izboljšanje videza kože v vrednosti 200 €! - 85 % na 4x intenzivni diamantni piling obraza proti aknam, brazgotinam, gubam ali mastni koži, v CARBOfit centru!

Ponudba vsebuje: 4x intenzivni diamantni piling obraza (1 tretma traja 10 minut). Kuponi so unovčljivi vse do 1. 7. 2014.

29,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
200,00 €
-85%
Prihranek:
170,01 €
 
 

Diamantni piling je najbolj priljubljen tretma, ki je očaral ves svet. Močno priljubljen je tako pri ženskah kot pri moških. Oster mrzel zrak zunaj in suh topel zrak v prostorih močno uničujeta kožo, kar preprečuje še tako dragocenim kremam, da bi se absorbirale v kožo.

Z diamantnim pilingom nežno odstranijo izsušeno povrhnjico, tako bo lepa nova koža lahko absorbirala vse hranilne snovi in zasijala v svoji mladostni lepoti. Preprečite prezgodnje staranje!
Izjava zadovoljne stranke Marjete iz okolice Ljubljane: "Ob praznovanju abrahama sem se prvič odločila za estetski tretma diamantnega pilinga. Sedaj, ko vem, koliko lahko tretma ob redni uporabi dolgoročno omili staranje, sem redna stranka. Po diamantnem pilingu je bila koža bolj mehka, gubice okoli oči in ust manj globoke in ostre. Po nekaj tretmajih je bila razlika opazna. Sedaj sem odločena, da si bom vsako leto privoščila nekaj pilingov."

V CARBOfit centru vam nudijo najsodobnejše storitve, ki bodo vaše telo in obraz osvežile, pomladile, dodale sijaj in popravile malenkosti, ki vas motijo. Z laserskimi napravami diodni laser, IPL (Intensive Pulsed Light) in RF (radiofrekvenca) opravljajo odstranjevanje dlačic, fotopomlajevanje (glajenje gubic), odpravljanje aken, brazgotin, solarnih pigmentacij, razširjenih kapilar in benignih kožnih tvorb. Za lepši videz kože na obrazu se lahko odločite tudi za diamantni piling, poleg tega pa vam nudijo celostni program za hujšanje in odpravo celulita. Če želite narediti konec utrujenim nogam in krčnim žilam, pa bodo poskrbeli za naravno, nebolečo in učinkovito terapijo, po kateri bodo vaše noge spet lahke! Vabljeni!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!