Preverite vaše zdravstveno stanje! - 75 % na celovito AMQAT magnetno-kvantno analizo organizma na podlagi 38 parametrov s pomočjo najsodobnejših tehnik, v centru Triniti!

Ponudba vsebuje: celovita AMQAT magnetno-kvantno analiza organizma na podlagi 38 parametrov s pomočjo najsodobnejše tehnik + rezultati na CD-ju. Analiza traja cca. 15 minut.

Celovita analiza organizma
Celovita analiza organizma
25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-75%
Prihranek:
75,00 €
 
 

AMQAT (Avtomatska Magnetno-Kvantna Analiza Telesa) je najsodobnejša tehnologija, ki temelji na kvantni medicini z magnetno resonanco in merjenjem frekvenc elektromagnetnih impluzov v telesu. Diagnositko so razvili še v Sovjetski zvezi za potrebe vesoljskega programa, zaradi izjemnih rezultatov pa je danes dostopna tudi običajnim ljudem, ki skrbijo za zdravje.
Metoda analizira psihofizično stanje organizma brez oddajanja krvi in neprijetnih testiranj. Rezultati terapije lahko odkrijejo obolenja mnogo prej, kot se dejansko pokažejo na telesu ali počutju. Izvid prejmete v elektronski obliki (CD).

Kako deluje AMQAT analiza?
Človeško telo sestavlja veliko število celic, ki neprekinjeno rastejo, se razvijajo, se delijo in odmirajo, vendar se nenehno obnavljajo skozi lastno delitev. V telesu odraslega človeka se 25 milijonov celic deli v eni minuti, medtem ko se obnovi 100 milijonov krvnih celic. Med procesom celične delitve in rasti atomske celice pod napetostjo ustvarjajo bazično osnovo naših celic, medtem ko se superhitri elektroni izven jedra  nenehno spreminjajo, zaradi česar prihaja do nenehnega nastajanja elektromagnetnih valov.

Ti valovi, ki jih oddaja naše telo, so kazalec stanja našega organizma in se razlikujejo od stanja do stanja v lestvici: zdravo, manj zdravo, bolno itd. V kolikor lahko preberemo te signale elektromagnetnih valov, lahko "preberemo" tudi stanje našega organizma. Kvantna (quantum) medicina meni, da je osnova vsake bolezni prav sprememba frekvence teh zunajtelesnih celičnih elektronov, spremembe njihovih orbit, ki povzročajo spremembe na nivoju atomov, nadalje v majhnih, potem v večjih biomolekulah in končno v sami celici in organizmu, ki ga sestavlja. Preprosteje, v kolikor se spremeni frekvenca elektrona, se bo spremenilo tudi elektromagnetno valovanje, ki prihaja od opazovanega atoma.

Te spremembe, do katerih prihaja zaradi bolezni in fizičnih sprememb v prehranjevanju, so ponavadi nizke in varirajo od nano do mikrogausa. V osnovi energija in frekvenca prehajata skozi ojačevalec in prideta v računalnik, ki jih potem procesira tako, da dobljene rezultate primerja s tistimi, ki spadajo med normalne kvantne vrednosti. Večina izmerjenih vrednosti kaže na naravo in vrsto sprememb celičnih vrednosti. Rezultati analiz so zgolj referenčni in ne predstavljajo končne diagnoze.

 AMQAT analizira delovanje:
- kardiovaskularnega sistema,
- prebavil,
- jeter, 
- žolča,
- trebušne slinavke,
- ledvic,
- pljuč,
- živčevja,
- preveri gostoto kosti, sladkor v krvi,
- preveri morebitne alergije ... 

Poskrbite za vaše zdravje in si zagotovite popolno analizo telesa že danes!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!