Hujšajte naravno! - 63 % na Acai Berry Natrol kapsule za hujšanje, ki pospešijo metabolizem in povečajo vašo energijo!

Ponudba vsebuje: Acai Berry Natrol kapsule za hujšanje z izvlečki jagod acai, zelenega čaja, kroma in aktivatorji metabolizma. V paketu prejmete 2x 60 kapul kar zadostuje za 60 dni redne uporabe. Poštnina je brezplačna.

18,15€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,80 €
-63%
Prihranek:
31,65 €
 
 

Acai berry vsebuje visoko stopnjo antioksidantov, vitaminov in antocianinov. Redno uživanje acai berry je lahko samo plus za vaše zdravje.

Okoli 40 odstotkov acai berrya predstavljajo vlaknine. Vlakine so razlog, da prej občutite sitost, zato ne boste hrepeneli po novih obrokih hrane. Vlakninedodatek kroma in ekstrakt zelenega čaja so sestavine, ki jih v obilju vsebujejo kapsule Acai Berry Natrol - tega ne boste našli v drugih izdelkih acai berry na trgu. Vse te sestavine omogočajo telesu, da nadzoruje krvni sladkor na primerni ravni. Prav nihanje krvnega sladkorja je največji razlog za "napade" lakote med obroki. Klinični dokazi kažejo, da krom močno znižuje željo po ogljikovih hidratih.
Sodoben način prehrane dandanes temelji večinoma na vnosu "slabih" - nasičenih maščob. Pomanjkanje maščob omega 3, 6 in 9 je eden od glavnih razlogov za upočasnjen metabolizem pri ljudeh, ki se začnejo rediti. Acai vsebuje veliko omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin - z njimi boste "dvignili" nivo vaše presnove v višjo predstavo. Acai Berry Natrol tablete pa vsebujejo tudi edinstvene aktivatorje metabolizma iz mešanice čistega kofeina. Acai berry vzpodbudi vaš metabolizem, da iz prehrane dobi maksimum. 
Acai berry je antioksidant, ki telesu zagotavlja povečano stopnjo energije, večjo imunsko odpornost, izboljšuje spolno moč in pomaga pri boljši prebavi. Kombinacija ogljikovih hidratov, beljakovin in antioksidantov v acai berrry kapsulah daje vašem telesu gorivo, ki ga potrebuje za vsakdanja opravila. Acai berry ima izjemne učinke na vzdržljivost - zaradi tega je zelo priljubljen kot prehranski dodatek tudi med športniki.

Acai Berry Natrol je registrirano prehransko dopolnilo na Ministrstvu za zdravje RS.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!