- 80 % na 4-delni set nakita Josephine s Swarovski Elements kristali (ogrlica + zapestnica + uhani + prstan)! Plačajte samo 14,90 € za prečudovit modni set nakita.

Ponudba vsebuje: 4-delni set nakita Josephine s Swarovski Elements kristali: ogrlica + zapestnica + uhani + prstan + certifikat o avtentičnosti kristalov. Poštnina je brezplačna.

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
73,80 €
-80%
Prihranek:
58,90 €
 
 

Če vas Swarovski kristali vedno znova očarajo, potem je 4-delni set nakita kot nalašč za vas! Zasijte v prekrasni svetlobi kristalov in si zagotovite čudovit komplet ogrlice, zapestnice, prstana in uhanov!

Skrb za nakit: 
Priporočajo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah in si ga nadenite vsaj 15 minut po tem, ko nanesete parfum, kremo ali druge kozmetične izdelke.

Set nakita prejmete v lični darilni vrečki ali škatlici. Priložen je tudi certifikat avtentičnosti uporabljenih Swarovski Elements kristalov in napotki za nego nakita.

Swarovski Elements je prestižna znamka kristalov, ki že leta navdušuje mnoge po vsem svetu. Kristali, ki se poigravajo s svetlobo so zaščiteni z "Made with Swarovski Elements" znakom, ki zagotavlja, da so v nakitu uporabljeni le najkvalitetnejši kristali.
Zapestnica ima posrebrno osnovo. Premer zapestnice je 60 mm. Širina zapestnice 4 mm. Teža znaša približno 10 gramov. Prstan: 18 mm.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!