Mega akcija: Gremo v živalski vrt! - 50 % na celodnevno odraslo vstopnico za ZOO Ljubljana! Kupi* 5 kuponov in sodeluj v žrebu za "Oskrbnik za 1 dan - slovenske domače živali˝ v vrednosti 100 €!

Plačajte samo 4 € za idilično zimsko doživetje in spoznavanje živali z vsega sveta.

Celodnevna vstopnica za ZOO Ljubljana
Celodnevna vstopnica za ZOO Ljubljana
Celodnevna vstopnica za ZOO Ljubljana
4,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
8,00 €
-50%
Prihranek:
4,00 €
 
 

Občudujte živali tudi v zimskem času in si oglejte, kako se nekatere prilagodijo nižjim temperaturam. Medvedi imajo zimske obline, dolgo dlako in v živalskem vrtu ne spijo zimskega spanja, saj je hrana stalno prisotna. Zebre se v snegu rade valjajo in tudi tako negujejo dlako. Slonica Ganga sneg rada otipa s trobcem, naredi kepo, jo poliže ali pa si jo povezne na hrbet. Pred mrazom sama za seboj zapre vrata svojega domovanja. Sibirskima tigroma pa so nizke temperature zelo všeč. Celo kopata se v hladnih dneh. Opice, prebivalke tropskih krajev, se pozimi nahajajo v notranjih, ogrevanih prostorih, kjer jih obiskovalci lahko vidijo. Pripeljite na sprehod tudi svoj fotoaparat, saj je motivov neskončno.

V Živalskem vrtu Ljubljana si lahko ogledate domorodne in tujerodne živali v naravnem okolju krajinskega parka Tivoli - Rožnik - Šišenski hrib. Živalski vrt Ljubljana je lep in zanimiv v vseh letnih časih, pozimi so obiskovalcem vidne vse živali (razen pelikanov). Za vse obiskovalce vsako soboto in nedeljo pripravijo pestro paleto delavnic z naslovom »Dogodivščine z živalmi« na katerih lahko nekatere živali pobožate, druge vodeno opazujete in izveste o njih marsikaj zanimivega. Ne zamudite hranjenja morskega leva, slona, medveda in drugih živali, ki jih hranijo po ustaljenem urniku. Vsak zadnji vikend v mesecu pripravijo program »Igrala in priboljški za živali«, kjer si obiskovalci po urniku lahko ogledajo predstavljanje novih igrač zoo živalim.

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji sodelovanja): Vsi, ki boste *kupili 5 kuponov ali več, sodelujete v nagradni igri "Oskrbnik za en dan – slovenske domače živali" v vrednosti 100€, unovčljiv v letu 2014. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Finalno žrebanje za glavno nagrado bo potekalo 06. 02. 2014. Nagrajenec/ka bo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali ZOO Ljubljana, in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (UL RS številka 86/2004). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu sodelujete lahko tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom ZOO na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizator nagradne igre so ZOO Ljubljana, v sodelovanju z MEDIA LAB d.o.o. (1nadan.si).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-50%
Oseb: 1
NOVO Medvode in Trebnje, Slovenija

Stomatološki pregled in čiščenje zobnega kamna

Storitev lahko koristite na eni izmed 2 lokacij: v Trebnjem ali Medvodah! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

2-urno wellness razvajanje za 2 v Hotelu Medno

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tretma za čvrsto in napeto kožo z LPG lipomasažo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge pakete za preoblikovanje telesa, preverite med dodatnimi možnostmi!