Prikaži vse iz kategorije:
  • Tehnika

- 50 % na prenosni mikro USB solarni polnilnik za polnjenje mobilnega telefona, kamere ali tabličnega računalnika, kjerkoli že boste!

Ponudba vsebuje: prenosni mikro USB solarni polnilnik - 2200mAh (70 x 62 x 19 mm) + USB kabel, v spletni trgovini Minoris. Garancija 12 mesecev. Poštnina je brezplačna.

19,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,90 €
-50%
Prihranek:
19,95 €
 
 

Prenosni Micro USB mobilni polnilnik, s solarno polnilno sposobnostjo in z vgrajeno zmogljivo baterijo 2200mAh, je enostaven in zelo koristen pripomoček za skoraj kateri koli mobilni telefon. Medtem, ko boste na potovanju oz. na počitnicah, vam tako ne bo več potrebno skrbeti, da se vam bo izpraznila baterija vašega mobilnika, ko boste le-tega najbolj potrebovali. Prav tako boste z uporabo tega, okolju prijaznega izdelka, pripomogli k zmanjšanju negativnih vplivov na naše okolje in k varčevanju z energijo.

Splošne tehnične karakteristike izdelka:
Kapaciteta: 2200mAh
Modri LED indikator Vmesnik: Micro USB
Združljivost: Samsung, Motorola RAZR2 V8/9800/9780/9700/9630/9550/9520/9500/8900/8520/8220, HTC (z mikro USB vmesnikom). Združljiv tudi z drugimi napravami z mikro USB vmesnikom.
Vhod: 5V / 800mA, izhod: 5V / 500mA
Vrsta baterije: Litij-ionska baterija
Čas pripravljenosti: do 230 ur
Čas polnjenja: 3 ure
Priključki: USB priključek, mini USB priključek
Dimenzije: 70 x 62 x 19 mm (D x Š x V)
Glavna teža izdelka: 62g

Ta majhna mobilna elektrarna je zasnovana tako, da absorbira sončno svetlobo preko izredno močnih 5V sončnih celic, vgrajenih v solarni plošči, ki pripomorejo k samopolnitvi vgrajene notranje baterije. V primeru pomanjkanja svetlobe, lahko baterijo enostavno napolnite preko priloženega USB kabla, ki ga priključite v računalnik oz. drugo električno napravo z USB vmesnikom. Takšna polnitev bo trajala cca. 3 ure. Stanje baterija prikazuje LED indikator. Ko je vaš mobilni telefon potreben polnitve, ga enostavno povežete s polnilcem preko vgrajenega vhoda za polnitev, tako se bo baterija začela polniti z močjo 2200mAh.
S svojimi majhnimi dimenzijami in majhno težo, je polnilec primeren za vsak žep oz. torbico, kjer bo vedno pri roki, ko se bo pojavila potreba po polnitvi vašega mobilnega telefona, kamere ali tabličnega računalnika, kjerkoli že boste.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Vibracijski pas Abdo Q InnovaGoods Sport Electrogym

Do želene postave na preprost način! Primerno za uporabo na področju trebuha, pasu, stegen, rok, ramen in hrbta!

-53%
NOVO

Brezžične bluetooth slušalke

Slušalke imajo ergonomski dizajn, ki omogoča, da jih nosite dlje časa brez neprijetnega tiščanja v ušesih. Kristalno čisti zvok, basi in do kar 100 ur v načinu pripravljenosti.

Super cena
NOVO

Prenosnik HP Elite x2 1012 G2, s 12,3" zaslonom na dotik

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!