Mogočen energijski talisman! - 51 % na vilinski krog z 8 ključi energij in vilinski simbol za nov začetek – Ilur Danai!

Ponudba vsebuje: 1x vilinski krog + 1x vilinski simbol Nov začetek – Ilur Danai.

Vilinski krog in simbol
Vilinski krog in simbol
27,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
56,90 €
-51%
Prihranek:
29,40 €
 
 

Vzemite usodo v svoje roke.

Slovenija je del energetskega kanala, ki poteka od Islandije do Krete. Pozitivno, energijsko bogato območje poteka od triglavskega pogorja čez goro Peco proti Prekmurju Tam so bili skrbno izdelani vilinski simboli, ključi energij,  ki s svojo pozitivno naravnanostjo in ljubeznijo prebujajo naše sposobnosti in sprožijo zmožnost ustvarjanja življenja po svoji volji.
Vilinski simboli so ključi energij, s pomočjo katerih zavestno prenesemo energije iz višjih ravni v snovni, fizični svet.
Z njihovo uporabo veliko lažje in hitreje dosežemo svoje cilje, uresničimo svoje želje, ter živimo kvalitetno življenje.
Odpirajo poti za pretok pozitivnih energij in nam pomagajo v naše življenje pritegniti tisto, kar si želimo imeti in doživeti. Zloraba vilinskih simbolov ni možna, saj se v prisotnosti negativnih vibracij uporabnika njihova moč ne aktivira. Povezovanje z njimi prispeva k osebnostnemu razvoju in duhovni rasti, hkrati pa nam pomaga priklicati ljubezen, srečo, zaupanje, zdravje, vitalnost, moč, bogastvo, denar, obilje, uspeh, pogum, ustvarjalnost, radost in druge vrednote življenja.
Vilinski simboli so le eden od načinov, ki bodo nepreklicno spremenil vaš pogled na svet in vaše življenje na bolje. So tudi zelo lepo darilo, z jasnim sporočilom.
Vilinski simbol Nov začetek – Ilur Danai uporabimo, kadar želimo sprožiti začetek nečesa novega, svežega, drugačnega. To je lahko začetek ljubezenske zveze, novih prijateljstev, rojstvo otroka, nova služba, nov način življenja, razmišljanja, poslovni projekt in podobno. Simbol bo pritegnil energijo, ki jo potrebujemo za začetni zagon in jo v ravno pravih količinah izžareval v naše življenje in delovanje.

Vilinski krog je čarna oblika v vesolju, ki ponazarja neskončnost bivanja in ciklus večnega spreminjanja, ponovnega rojstva in stvarjenja. V vilinskem čarnem krogu je nanizanih 8 ključev energij, ki med seboj delujejo v popolni sinergiji in harmoniji, z jasnim namenom preobraziti naše življenje v smeri naših ciljev in srčnih želja. Skrivnost neskončne osmice se utelesi v gibanju osmerih energijskih ključev (za ljubezen, varnost in zaščito, denar, harmonijo, zaupanje, vrata dimenzij, srečo, zdravje), ki vodijo v popolnost usklajenosti z vesoljem. Vilinski čarni krog si lahko nadenete okoli vratu kot zanimiv nakit in mogočen energijski talisman, ali pa ga obesite na izbrano energijsko mesto v prostoru (stanovanje, trgovina, lokal, pisarna, kjerkoli bi radi prečistili pretoke prijaznih energij).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Vibracijski pas Abdo Q InnovaGoods Sport Electrogym

Do želene postave na preprost način! Primerno za uporabo na področju trebuha, pasu, stegen, rok, ramen in hrbta!

-53%
NOVO

Brezžične bluetooth slušalke

Slušalke imajo ergonomski dizajn, ki omogoča, da jih nosite dlje časa brez neprijetnega tiščanja v ušesih. Kristalno čisti zvok, basi in do kar 100 ur v načinu pripravljenosti.

Super cena
NOVO

Prenosnik HP Elite x2 1012 G2, s 12,3" zaslonom na dotik

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!