Novo leto, ki vam bo ostalo v spominu! SUPER CENA za 3-dnevni novoletni oddih za 2 osebi v Beach Hotelu Božikovina v Podstrani pri Splitu: 2x nočitev z zajtrkom + klima in ogrevanje + končno čiščenje + internet in parking!

Dočakajte novo leto ob spektaklu na splitski Rivi s pravo splitsko fešto: Klapa Intrade in Tomislav Bralić bodo poskrbeli za dalmatinsko vzdušje, Jelena Rozga pa za žur do jutranjih ur!

Beach Hotel Božikovina
Beach Hotel Božikovina
Beach Hotel Božikovina
Beach Hotel Božikovina
Beach Hotel Božikovina
119,99€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Villa - Hotel BB nudi mir za vse, ki ga iščejo, in zabavo za vse, ki si je želijo. Stoji stran od kaosa masovnega turizma, a vseeno blizu vsega, kar bi si lahko zaželeli v času oddiha. Hotel stoji neposredno ob plaži v Podstrani, mestu na dalmatinski obali. V sklopu objekta so gostom na voljo klimatizirane sobe z balkonom, LCD televizorjem s satelitskimi programi in DVD-predvajalnikom. Vse kopalnice so opremljene s sušilnikom za lase.
Gostje lahko dan začnejo z zajtrkom v baru hotela Božikovina, v sezoni pa se lahko sproščajo v zunanjem bazenu. V sklopu hotela je tudi internet kotiček in možnost internetnega telefoniranja. Če niste prinesli računalnika s sabo, vam je internetni kotiček na voljo kadarkoli, možnost internetnega telefoniranja pa vam omogoča, da svoje vtise katerkoli delite z bližnjimi in prijatelji.
Obiščite Villo - Hotel BB in razvajajte svoje čute na sami obali kristalno čistega Jadranskega morja.

Vstopite v novo leto ob najboljši zabavi in spektakulernem polnočnem ognjemetu! Prava splitska fešta vas pričakuje tudi na novoletnem koncertu.
Klapa Intrade in Tomislav Bralić bodo poskrbeli za veselo dalmatinsko vzdušje, za zabavo do jutranjih ur pa je zadolžena Jelena Rozga, ena najbolj priljubljenih hrvaških pevk. 

Split bo že deveto leto zapored postal najbolj zaželena destinacija, kjer novo leto pričakajo množice z vsega sveta. Občutite vzdušje domačih hitov in zaplešite v novo leto na splitski Rivi!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.