Znebite se omejitev na lahkoten, radosten in veličasten način! - 50 % na 60-minutni tretma Access Bars v Centru dobrega počutja Deja + DARILO: gratis korekcija vida (30 min)! Tretmaji se izvajajo v Brunšviku ali na NOVI LOKACIJI v Mariboru!

Hitre in očitne spremembe na vseh področjih vašega življenja!

Tretma Access Bars in gratis korekcija vida
Tretma Access Bars in gratis korekcija vida
22,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-50%
Prihranek:
22,50 €
 
 

Access Bars® je terapija, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Gre za nežno tehniko, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje (stanje globoke relaksacije), ki odpira prostor zavedanja v našem življenju in aktivira samozdravljenje telesa. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje. Med vsako seanso barsov se dogaja razelektritev in na ta način se sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, saj odpravlja omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti. Obstaja točka-bars za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas …
Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje lahko spremenilo v nekaj drugačnega in boljšega.
Med največkrat omenjenimi učinki terapije so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, več življenjske jasnosti, lahkotnejše spremembe …
Bars terapija je popolnoma lahka in varna ter ni nikakršnih omejitev, da je ne bi prejemali. Terapijo lahko prejemajo tudi otroci, nosečnice, starejši ljudje, skratka vsakdo.

Komu vse priporočamo ACCESS BARS® tretma?
Redno prejemanje Access Bars tretmaja se priporoča ljudem, ki so napeti, preobremenjeni, pod stresom, ki potrebujejo več lahkotnosti, imajo težave s spanjem, se želijo zbuditi polni energije, bi radi izstopili iz začaranega kroga neskončnih težav in si želijo globoke sprostitve. Tretma se svetuje osebam, ki so depresivne in se ves čas jezijo. Priporočamo ga otrokom pred testi, ustnim spraševanjem za večjo koncentracijo in fokus, ljudem z obsesivno-kompulzivno motnjo, nosečnicam za lažjo nosečnost in porod, ljudem, ki želijo odpraviti določene čustvene, mentalne in energijske blokade, ljudem, ki se želijo znebiti določenih bolezenskih stanj ter ljudem, ki si želijo boljšo delovno storilnosti. Barsi so še posebej primerni za vse tiste, ki se ukvarjate z osebnim razvojem sebe ter želite doseči hitrejše in trajnejše rezultate.

Kakšne so prednosti tehnike ACCESS BARS® v primerjavi z drugimi tehnikami? Največja prednost te tehnike pred ostalimi je, da so spremembe hitre in očitne na vseh področjih vašega življenja. V nasprotju s številnimi drugimi tehnikami, ki se ukvarjajo z odpravljanjem vzroka težav, med seanso barsov stranki ni treba podoživljati travme in stresa, da bi se vse to odstranilo. Osebi, ki prejema barse, sploh ni treba vedeti, kaj se je med seanso odstranilo in iz katerega obdobja. Omejitev se znebi na lahkoten, radosten in veličasten način, s tem, da popolnoma sproščeno leži na masažni mizi in uživa. Kako je lahko še boljše kot to?

Korekcija vida je izredno intenziven in naraven telesni proces, ki se izvaja z dotikom na očeh. Pomaga spremeniti probleme z očmi, izboljšuje vid in izničuje travme, ki so jih doživele vaše oči. Prav tako pa odpravlja težave s sinusi, ki so zelo pogoste v hladnih dneh. Proces se lahko izvaja tudi na otrocih.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!