1nadan.si in Radio Antena podarjata 10 letnih vinjet! Klikni na "kupi kupon" in pridobi brezplačni kupon za sodelovanje v nagradnem žrebu. Spremljaj "Antenin zajtrk prvakov" na Radiu Antena med 2. in 10. 1. 2014. Z malo sreče bo vinjeta tvoja!

Vsak delovni dan bomo v etru radia Antena žrebali 5 kandidatov. Če slišiš med njimi svoje ime in priimek, nemudoma pokliči na Antenin telefon 080 400 400. V kolikor pokličeš prvi/a, je vinjeta tvoja!

Letne vinjete za 0 € - mega  akcija
Letne vinjete za 0 € - mega  akcija
0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
110,00 €
-100%
Prihranek:
110,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Ne zamudi mega priložnosti in zadeni letno vinjeto!

Klikni na "kupi kupon" in sodeluj v nagradni igri. 

Žrebanje bo potekalo vsak delovni dan od 2. do 10. januarja 2014 na Radiu Antena v "Anteninem zajtrku prvakov" med 6. in 10. uro.
Vsak delovni dan v tem obdobju bomo v etru radia Antena žrebali 5 kandidatov. Če kandidat sliši med njimi svoje ime in priimek, pokliče na Antenin telefon 080 400 400. V kolikor pokliče prvi/a v naslednjih 10 minutah, pridobi nagrado, brezplačno letno vinjeto.

Radio Antena lahko poslušaš TUKAJ.

Splošni pogoji nagradne igre 


Organizator nagradne igre je MEDIA LAB d. o. o., Ljubljana, promocijski partner je Radio Antena d. o. o.. S klikom na "kupi kupon" sodelujete v nagradni igri: za 10 letnih vinjet. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije, od 24. 12. 2013 do vključno 10. 1. 2014. Žrebanje bo potekalo na naslovu MEDIA LAB d. o. o. pod nadzorom tričlanske komisije vsak delovni dan, od 2. do 10. januarja 2014. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Vsak dan se bo izžrebalo 5 izžrebancev. Komisija se lahko odloči, da na posamezni dan podeli tudi več kot 1 vinjeto in zato izžreba dodatnih 5 izžrebancev za posamezno dodatno vinjeto. Predsednik komisije bo pripravil zapisnik, ki bo vseboval tudi seznam izžrebancev. Zapisnik morajo podpisati vsi člani komisije. Zapisnik se bo leto dni hranil na naslovu MEDIA LAB d. o. o ..
Izžrebanci bodo o žrebu obveščeni preko Radia Antena v Anteninem zajtrku prvakov. Tisti izmed petih imenovanih, ki bo prvi poklical Antenin telefon 080 400 400 v naslednjih 10 minutah, bo dobitnik nagrade. Če vas frekvence Radia Antena ne dosežejo, poslušajte Antenin zajtrk prvakov preko spleta http://apps.radioantena.si/radioantenalive/.

Producent in tehnični izvajalec nista odgovorna za kakršnekoli okvare omrežja, telefonskih linij ali komunikacije, niti za prijave, ki so nepopolne, nerazumljive ali niso bile prejete. Takšne prijave se bodo štele za neveljavne. Številka studia 080 400 400 lahko hkrati sprejme večje število telefonskih klicev. Računalniški sistem pa jih razvrsti po vrstnem redu. Nagrajenec je tisti, ki pokliče prvi.  V primeru, da v roku 10 minut od objave igre v etru, nihče izmed v etru objavljenih posušalcev ne pokliče na objavljeno telefonsko številko, se nagrada ne podeli in se prenese v naslednje žrebanje. V času trajanja igre bo toliko žrebanj, da se podeli vseh 10 vinjet. Poslušalec mora ob klicu navesti številko svojega 1nadan kupona s katerim dokaže svojo identiteto. Prevzem nagrad bo na MEDIA LAB d. o. o.. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. Varovanje osebnih podatkov: organizator MEDIA LAB d. o. o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen podatkov izžrebancev, za namen izvedbe nagradne igre in podelitve nagrad. Izžrebanci se strinjajo, da jih promocijski partner objavi v etru Radia Antena kot izžrebance. Nagrajenci se strinjajo, da jih organizator in promocijski partner po koncu žreba objavita kot nagrajence na svojih spletnih straneh ali Facebook-u z imenom in priimkom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!