- 53 % na mešalnik Shake'n take, v spletni trgovini JambaShop.si! Plačajte 27,90 € in si pripravite obrok iz svežega sadja in hranljivih snovi v nekaj minutah, v vrednosti 59,90 €.

Ponudba vsebuje: 1x mešalnik Shake'n take (480 ml, moč motorja 180 W, kakovostna jeklena rezila) za hitro in enostavno pripravo vitaminskih napitkov in odličnih smoothiejev za na pot. Poštnina je brezplačna.

27,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,90 €
-53%
Prihranek:
32,00 €
 
 

Če vam zjutraj vedno zmanjka časa za pripravo zajtrka, je mešalnik Shake'n take kot nalašč za vas! Zdrav, naraven in svež napitek si boste lahko pripravili le v nekaj sekundah. In še več, lahko ga boste vzeli s seboj v službo, šolo, na pot ali potovanje!

Mešalnik je majhen in praktičen, njegova uporaba pa je zelo preprosta. Vanj enostavno vstavite vse očiščene sestavine, ki želite, da jih vaš napitek vsebuje, od sadja, zelenjave, oreščkov, mleka in podobnih zdravih sestavin, ga zaprete s pokrovčkom in pritisnete gumb za vklop. Ima kvalitetna jeklena rezila, ki ne zarjavijo ob dolgotrajnem stiku z vodo ali vlažnem zraku ter ostanejo ostra. Čiščenje po uporabi je hitro, pomivajte ga ročno in z vlažno krpo. Ker je mešalna posoda obenem tudi steklenica za pitje, jo lahko vzamete s seboj v avto, saj se prilega držalom v avtu, ustnik za pitje pa preprečuje, da bi se vam vsebina steklenice zlila v torbi. Moč motorja mešalnika je 180 W.

Živite zdravo in izboljšajte vaše počutje!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Vibracijski pas Abdo Q InnovaGoods Sport Electrogym

Do želene postave na preprost način! Primerno za uporabo na področju trebuha, pasu, stegen, rok, ramen in hrbta!

-53%
NOVO

Brezžične bluetooth slušalke

Slušalke imajo ergonomski dizajn, ki omogoča, da jih nosite dlje časa brez neprijetnega tiščanja v ušesih. Kristalno čisti zvok, basi in do kar 100 ur v načinu pripravljenosti.

Super cena
NOVO

Prenosnik HP Elite x2 1012 G2, s 12,3" zaslonom na dotik

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!