- 50 % na robotski sesalnik Galaxy Turbo v oranžni ali zeleni barvi z izboljšano navigacijo v prostoru! Plačajte le 180 € namesto 360 € in neprijetno sesanje prepustite robotu. Poštnina je brezplačna.

Ponudba vsebuje: robotski sesalnik Galaxy Turbo v oranžni ali zeleni barvi z izboljšano navigacijo v prostoru + garancija (1 leto). Sesalnik spada v 4. generacijo robotskih sesalnikov, ki slovijo po izredni moči.

Robotski sesalnik  Galaxy Turbo
Robotski sesalnik  Galaxy Turbo
180,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
360,00 €
-50%
Prihranek:
180,00 €
 
 

Pozabite na vsakodnevno sesanje, sedaj lahko namesto vas to delo opravlja robot!

Robotski seslanik Galaxy Turbo je novejši model robotskega sesalnika, zdaj že 4. generacija robotskih sesalnikov, ki slovijo po izredni moči. Je enostavnejši za uporabo od vseh svojih predhodnikov, saj je na sesalniku le tipka Start (Stop) s katero sesalec uporabljate. Galaxy Turbo prinaša pomembne izboljšave in novosti. Ima večji zabojnik za smeti, zato je tudi bolj primeren za prostore kjer bivajo živali, ki puščajo dlako. Njegova sestava je narejena tako, da so elektronika in motorji čim bolj skriti oz. izolirani pred prahom, lahko trdimo, da je sesalec zaprt. Sesalna moč je pri novem modelu izrazitejša (kar za 3x) , zaradi dodatno vgrajenih dveh turbin, torej zdaj se kar tri bojujejo proti prahu. Temu posledično je v sesalcu vgrajen večji filter, tako lahko trdimo, da je izboljšana tudi filtracija samega sesalnika.Robotski sesalnik Galaxy TURBO je namenjen čiščenju  parketa, laminata, toplega poda, keramike, preprog - skratka za vse talne površine. 
Poudariti je potrebno tudu izboljšano navigacijo v prostoru. Zdaj ga obvladuje 50 dodatno vgrajenih senzorjev iz spodnje in sprednje strani. Le ti so hermetično zaprti in vgrajeni v sam sesalnik. Na sesalcu ni več vgrajenega sprednjega dotičnega senzorja in se robot sesalnik ne dotika več predmetov v prostoru, pač pa jih že zaradi dodatnih 50-ih senzorjev prej zazna. Ko je njegova baterija skoraj prazna, se bo kot vsi njegovi predhodniki, samodejno vrnil na svojo polnilno postajo. Tokrat lažje in enostavneje, saj je wireless povezava med sesalcem in polnilno postajo izboljšana za 70%. Integriran programer vam bo omogočil, da opredelite sedem dnevno obdobje čiščenja,le to upravljate preko priloženega daljinskega upravljalnika,  tako bo robot sesalnik Galaxy Turbo čistil takrat, kadar je za vas to pomembno.

Enostaven je za uporabo, preprosto pritisnite na gumb za start in Galaxy Turbo bo poskrbel za čist in higieničen dom!
Za izdelek prejmete 1 leto garancije.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Močan drobilec za orehe in lešnike

Celotna kovinska konstrukcija odpirača za orehe je postavljena na trdno leseno podlago, ki ne le dobro in stabilno stoji na pultu, ampak je tudi enostavna za čiščenje in trpežna.