- 76 % na čudovito ogrlico City Star s Swarovski elementi, v spletni trgovini Gelmus shop! Plačajte samo 12,86 € za čudovit nakit zase ali vaše najdražje, v vrednosti 53,60 €.

Ponudba vsebuje: 1x ogrlica City Star s Swarovski elementi + originalna darilna škatlica + certifikat + etiketa. Izdelek vam dostavijo v 48 urah od oddaje naročila! Poštnina je brezplačna!

12,86€
    Kupi kupon
Vrednost:
53,60 €
-76%
Prihranek:
40,74 €
 
 

Doživite izjemno iskrivost uporabljenih Swarovski Elements kristalov!

Pocrkljajte in polepšajte se s čudovito ogrlico City Star, narejeno s Swarovski elementi, ki bodo poudarili vaš sijaj in lepoto. Verižica je prevlečena z rodijem in dolžine 41 + 5 cm, z obeskom velikosti 2,2 x 2 cm. V paketu prejmete tudi originalno darilno škatlico z logotipom Made with Swarovski Elements, zato je ogrlica idealna za darilo. Ogrlici je priložen tudi certifikat avtentičnosti, ki ga lahko preverite tudi na internetu. Podatke o ogrlici si lahko pogledate tudi tukaj.

Ves nakit v njihovi ponudbi, pod blagovno znamko Made with Swarovski elements, je od preverjenih dobaviteljev. Dobavitelji so certificirani s strani pooblaščenih predstavnikov podjetja SWAROVSKI®, kar pomeni, da jim je bila dodeljena pravica do uporabe mednarodnega certifikata MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS, s katerim jamčijo pristnost in avtentičnost kristalov Swarovski.
MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS pomeni, da nakit vsebuje avtentične kristale podjetja Swarovski, torej verižica je produkt določenega proizvajalca, nanjo pa je priterjen kristal Swarovski. Proizvajalec takšnega nakita mora biti brand - partner podjetja Swarovski, to mora izkazat z mednarodnim certifikatom, ki mu ga je podelilo podjetje Swarovski. Zelo pomembno je, da je k nakitu pripeta etiketa z logotipom dobavitelja in da se tega da preverit na internetu.

Ne odlašajte z nakupom! Zasijte skupaj s pravimi Swarovski kristali!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
NOVO

Prenosnik HP Elite x2 1012 G2, s 12,3" zaslonom na dotik

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-50%
NOVO

Kvalitetna brisača Towel Turban

Zmanjšajte količino zavozlanih las in skrajšajte čas sušenja!

Super cena
NOVO

Družabno-miselna igra Kviz Slovenija in svet

Prvi slovenski izdelek, ki združuje kviz in potovalno igro!