- 50 % na mesečno karto spinning vadbe (2x tedensko popoldan), v Fit & Fun centru! Plačajte 24,5 € za odlično vadbo za pridobitev kondicije in izgubo kilogramov, v vrednosti 49 €.

Ponudba vsebuje: mesečno vodeno vadbo spinning, 2x tedensko dopoldan in popoldan.

24,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,00 €
-50%
Prihranek:
24,50 €
 
 

Za kolesarje po duši in tudi za tiste, ki si želite nabrati kondicije, pedala poganjajte v Fit & Fun-u na spinning vadbi. Naj bo mraz motivacija, da sedete na stacionarno kolo imenovano spinner in dodobra poženete kri po žilah. Spinning je ciljno usmerjena vadba, ki jo obiskujejo tako rekreativci kot vrhunski športniki. Gre za vadbo v skupini, s poudarkom na intenzivnosti vadbe, ki si jo lahko vadeči prilagodi glede na svoje sposobnosti. Udeležujejo se ga tako moški kot ženske, ne glede na starost ali fizično pripravljenost. Pri Spinningu ne gre samo za fizični napor, ampak tudi psihično sprostitev. Spinning vključuje mentalni in fizični razcvet in nas uči, da doseganje naših ciljev zahteva trud. Uživajte na spinning vadbi :)

Spinning je vodena vadba na stacionarnih kolesih (Spinnerjih) ob spremljavi glasbe in strogo načrtovanim treningom. Gre za izum Kalifornijskega ultra kolesarja Johnny G. (Johnny Goldberg). JG rojen leta 1956 v Johanesburgu v Južni Afriki – je leta 1986 izumil prvi Spinner kolo, ki ga je uporabljal za lasten trening kot pripravo na tekmovanje RAAM. V času teh priprav pa je razvil idejo in koncept treninga. V začetku 90-ih se je začela proizvodnja koles in razvoj programa, ki je danes prisoten v več kot 80-ih državah sveta in več kot 20000 licenčnih Spinning centrov z mednarodno licenco. V 20 letih se je program razvil po svetu in v začetku 90-ih let prišel tudi v Slovenjio.

Spinning je načrtovan trening z skupinsko dinamiko. Kljub temu, da vadba poteka v skupini, pa je obremenitev na Spinnerju individualna glede na posameznikovo fizično pripravljenost, starost in cilj, ki si ga je posameznik zadal. Trening je zasnovan na dveh pokrajinskih reliefih, to sta ravnina in hrib, s katerimi določamo obremenitev in  tehniko kolesarjenja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-76%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket 3 tretmajev za preoblikovanje telesa v Timeless centru

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije preoblikovanja telesa, preverite med dodatnimi možnostmi!

-53%
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

Masažno razvajanje za 2 osebi v studiu Kvadrus

Edinstvena sprostitev!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zmanjšajte obseg telesa z Lipolaser terapijo!

Ne spreglejte vseh opcij tretmajev z lipolaserjem med dodatnimi možnostmi ponudbe!