Zimska avantura v Triglavskem parku! - 56 % na 3-dnevni oddih za 2 osebi s polpenzionom in ostalimi ugodnostmi v hotelu Krn 3* v Tolminu! Plačajte 89 € za popolni oddih v krasni okolici, v vrednosti 204 €.

Ponudba vsebuje: 3 dni, 2 osebi: 2x nočitev s polpenzionom v hotelu Krn 3* + 1h uporabe savne/osebo + dodatne ugodnosti (nakup smučarskih kart, pokušina vina) + možnost zgodnje prijave (od 12h) in odjave (do 17h).

Hotel Krn 3* Tolmin
Hotel Krn 3* Tolmin
Hotel Krn 3* Tolmin
Hotel Krn 3* Tolmin
Hotel Krn 3* Tolmin
89,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
204,00 €
-56%
Prihranek:
115,00 €
 
 

Izkoristite dvodnevni oddih ob prijetnem zimskem doživljanju skritih kotičkov narave in ob gastronomskih užitkih lokalnih specialitet. Možnost smučanja na smučišču Cerkno ali na drugih lokalnih smučiščih.

HOTEL KRN nudi gostom prijetno domače vzdušje, zagotavlja udoben počitek, sprostitev in izbrano hrano. V obokani grajski kleti iz 17. stoletja lahko ob sortnih vinih ali odličnem pivu iz domače pivovarne, varjenem po starodavnih recepturah, občutite pridih nekdanjih grajskih časov. Kompleks sedanje stavbe namreč sega že v 17. stoletje, ko je bila zgradba rezidenca ambicioznega plemiča, grofa Petra Antona Coroninija.
Gostom hotela so namenjene posebne ugodnosti.
Doma varjeno pivo:
Biserna Mrzlica, voda z neskončnimi skrivnostmi ob stičišču Zasavske in Savinske doline, se je po starodavni recepturi združila s 100% sladom brez dodatkov in divjim hmeljem. Nastalo je pivo Mrzličan – domače pivo iz najboljših sestavin. Poklonilo vam bo veselje, užitek in zdravje.
Brezplačno parkiranje: Za hotelom je urejeno parkirišče, kjer lahko brezplačno parkirate osebni avtomobil ali kombinirano vozilo. Za hotelom so urejena parkirišča tudi za invalide.
Obeleževanje pomembnih življenjskih priložnosti: Hotel Krn vam ponuja priložnost, da pri nas preživite in obeležite vaše življenjsko pomembne dogodke kot so krsti, birme, obhajila, poroke, obletnice
Finske savne: Pozitivni učinki toplote na naše splošno počutje in za lajšanje tegob so znani že tisoče let. Da bi bil učinek savnanja še večji, lahko v njihovi trgovinici dobite ayurvedske čaje in druge napitke.

Večerja 1. dan: Za predjed vas bodo pogostili s tolminskim sirom, sledi solata z marinirano soško postrvjo iz Soške doline. Za glavno jed boste lahko izbirali med domačim kmečkim krožnikom ali pečeno postrvjo na žaru iz Soške doline. Da bi vam bilo življenje še slajše, vam bodo za konec postregli z izvrstnimi kobariškimi štruklji.
Večerja 2. dan: Za začetek vas bodo pogostili s toplo predjedjo – tolminsko friko (krompir, tolminski sir, po želji z dodatkom domače prekajene slanine). V nadaljevanju kulinaričnega popotovanja boste ljubitelji mesa lahko uživali ob domačem mesu z naravnega žara, ljubitelji rib pa ob postrvi zlatovščici iz Soške doline. Sledi solata s puranjimi rezanci in jogurtno-carryevim prelivom. Za konec pa bodo postregli z domačim kompotom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRIJETNA JESEN! Morski oddih za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4* v Portorožu!

Vrednost kupona je 33,00 €. Razliko 187,00 € do polne cene (220,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Luskuzni oddih s polpenzionom ter uporabo bazena in savn v Atlantidi Rogaška 5*

Razkošen oddih s petimi zvezdicami! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Šilo, Krk, Hrvaška

Jesenski oddih v krasnih mobilnih hišicah kampa Tiha v Šilu na Krku

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!