- 54% na adrenalinsko igro paintball na atraktivnem poligonu pri Paintball Osterman! Plačajte 6,9 € za akcijsko doživetje, v vrednosti 15 €.

Ponudba vsebuje: paintball za 1 osebo brez časovne omejitve, s 100 kroglicami in vso potrebno zaščitno opremo ter vodstvom inštruktorja. Igra je primerna za skupine od 6 oseb do 20 oseb.

6,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,00 €
-54%
Prihranek:
8,10 €
 
 

Paintball je zelo varna in adrenalinska igra, ki nobenega ne pusti ravnodušnega. Primerna je za vse* mlade in starejše, moške kot tudi ženske. Paintball je zmes razlicni vrst zabave, rekreacije, taktike, usklajenost ekip in požrtvovalnosti.

Za igro paintball se lahko odločite s prijatelji, sodelavci, sošolci, patnerji… Tudi po koncani igri boste imeli v družbi vedno dodatno temo za pogovore in obujanje nepozabnih lepih trenutkov o paintball igri.

Na našem poligonu imate veliko različnih možnosti igranja.
Previdnejši se lahko skrivate za barikadami, drevesi, bunkerji in jarki. Pogumnejši pa boste poiskušali priti čim bližje nasprotniku in ga presenetiti od blizu ali izza hrbta. Pri paintballu začutite adrenalin že samo, ko se igra začne. Takrat se pokažejo vaše sposobnosti taktiziranja in poguma, ko se plazite nasprotniku za hrbet in upate, da vas nihče ne opazi pa adrenalin samo še raste. Ali ko se skrivate v bunkerju in kroglice letijo mimo vas. Ali se boste skrivali naprej ali pa se boste podali v boj in poiskušali presenetiti nasprotnika in ga izločiti. Odločitev je na vas! Ali boste vi na koncu postali veliki zmagovalec?

* mladi stari od 15- 18let potrebuje pisno dovoljenje staršev ali skrbnikov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in masaža v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

2-urno wellness razvajanje za 2 v Hotelu Medno

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-58%
Oseb: 1
preko spleta, Slovenija

Spletni tečaj za voditelja čolna

Vse, kar potrebujete, da se boste lahko samostojno odpravili na morje! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tečaj za VHF GMDSS radijsko postajo!

Super cena
Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Odlično dnevno razvajanje v Biotermah

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!