- 50 % na komplet kuhinjske tehtnice (do 5 kg) in pekača za torto iz kakovostnega ogljikovega jekla, premera 24,8 cm! Plačajte 11,40 € in pripravite slastno praznično torto, v vrednosti 22,80 €.

Ponudba vsebuje: 1x komplet kuhinjske tehtnice (do 5 kg) in pekača za torto iz kakovostnega ogljikovega jekla (24,8 x 6 cm). Tehtnica je na voljo v rdeči, modri, beli ali rumeni barvi.

11,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
22,80 €
-50%
Prihranek:
11,40 €
 
 

Poskrbite za praznično vzdušje s pripravo slastne torte! V pomoč vam bosta kuhinska tehtnica v vam najljubši barvi in pekač, po meri prav za torte.

Pekač je primeren za peko različnih vrst tort, dimenzij cca 25 cm. Pekač je narejen iz visoko kakovostnega ogljikovega jekla, ki omogoča enostavno uporabo in dovršeno okroglo obliko tort. Kuhinjska tehtnica je namenjena vsakdanjim kuharskim opravilom. Z njo boste lahko stehtali do 5 kg sestavin hkrati, narejena pa je iz kakovostne trde plastike, na voljo v rdeči, modri, beli ali rumeni barvi. Izberite svojo ;)

Pekač je narejen iz naravega in okolju prijaznega materiala, ki je odporen na praske in razjede. Pomivanje je enostavno - ostanke hrane odstranite z vročo vodo ali ga operete v pomivalnem stroju.

Zagotovite si svoj komplet pripomočkov za pripravo slastnih prazničnih dobrot ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Močan drobilec za orehe in lešnike

Celotna kovinska konstrukcija odpirača za orehe je postavljena na trdno leseno podlago, ki ne le dobro in stabilno stoji na pultu, ampak je tudi enostavna za čiščenje in trpežna.