- 62 % na 3-dnevni najem luksuzne Hiše Sela na Krasu za do 9 oseb! Plačajte 199 € (že od 11 €/osebo/nočitev) za uživanje v prelepi kraški pokrajini, v vrednosti 525 €!

Ponudba vsebuje: 3-dnevni najem luksuzne Hiše Sela na Krasu za do 9 oseb. Kuponi so unovčljivi do 15. 5. 2014!

Slovenija,Kras: luksuzna hiša, najem
Slovenija,Kras: luksuzna hiša, najem
Slovenija,Kras: luksuzna hiša, najem
Slovenija,Kras: luksuzna hiša, najem
199,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
525,00 €
-62%
Prihranek:
326,00 €
 
 

Kraška hiša Sela na Krasu leži na robu kraške planote. Je moderno opremljena tradicionalna hiša s tipično opečnato streho, v kateri se lahko nastani do devet oseb. Nudi popolno dopustniško rezidenco za družino, dve ali precejšnjo skupino prijateljev v prelepi kraški pokrajini, domu pršuta, terana in znamenitih kraških jam. Sprejme pa lahko tudi vaše poslovne partnerje, saj je novogoriški zabaviščni center oddaljen samo 14 km.

V hiši so tri spalnice z dvema ležiščema ter 3 pomožna ležišča. V kopalnici je večja kad, v pritličju pa dodatno ločeno stranišče. Domači kotički (kuhinja, kopalnica, postelje) so sodobni. Na voljo je tudi LCD televizijski zaslon z DVD predvajalnikom (mini videoteka). V pritličju se nahajajo jedilnica / kuhinja / dnevna soba s sedišči za 8 oseb s prehodom na teraso. Poleg je ljubek vrt s pogledom na kraško pokrajino ter zunanji manjši bazen, primeren predvsem za otroke (3 x 1,5 m). Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v bližini je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo.

Hiša leži na vrhu hriba v krasni vasici Sela na Krasu, zelo blizu meje z Italijo, pravzaprav je najbljižje nakupovalno središče v italjanskem Tržiču (Monfalcone). Srednjeveška vasica Štanjel je oddaljena le petnajst minut vožnje, proti morju se razprostira pogled nad Tržaški zaliv (6 km) z gradom Miramare, ki je priljubljena izletna točka, in Devinom, kjer na visoki pečini nad morjem prav tako kraljuje grajsko poslopje, vredno ogleda.
Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v okolici pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo, s kolesi, ki so vam na voljo v vili, pa se lahko podate na ogled lokalnih vasic in vinogradov. Lahko najamete jadrnico, če želite preživeti dan ob jadranju v Tržaškem ali Piranskem zalivu ali pa zapluti dlje proti Italiji ali Hrvaški; z navigatorjem ali brez bomo poskušali poskrbeti za vaše želje.
Če bi želeli poskusiti pršut ali teran, lahko govorite z oskrbnikom, ki vas popelje v domačo vinsko klet v sosednji vasici ali pa organizira degustacijo vin pri okoliških vinarjih ali pršutarjih. V pol ure se lahko zapeljete v Vipavsko dolino ali Goriška brda, kjer prav tako lahko uživate v dobri hrani in pijači ter številnih kulturnih in naravnih znamenitostih. Kulinarični izlet si lahko obogatite z ogledom ene od kraških jam v bližini.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Opatija, Hrvaška

Krasen morski oddih v Hotelu Admiral 4* v mondeni Opatiji

Doživite krasno pomlad v objemu morja in svežega zraka na hrvaški obali! Otrok do 11,99 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Lošinj, Hrvaška

Mega morski oddih za 2 osebi v hotelu Manora na Malem Lošinju

2 otroka do 12 let gratis!

Počitnice na prelepem Lošinju! Ne spreglejte vse opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
NOVO Mariborsko Pohorje

Vikend oddih v Wellness & Spa hotelu Bolfenk 4* na Mariborskem Pohorju!

Neomejena uporaba notranjega bazena WellNest in vsak dan vstop v svet savn!