- 50 % na modne ženske pajkice po vaši izbiri, v spletni trgovini Sexydresses.si! Plačajte 14,90 € za modni hit, v vrednosti 30 €.

Ponudba vsebuje: modne ženske pajkice univerzalne velikosti. Izberete lahko: 1. pajkice z bleščicami (črna, siva ali bež barva); 2. pajkice z vojaškim motivom.

Modne pajkice po izbiri
Modne pajkice po izbiri
14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,10 €
 
 

Že imate v omari modne pajkice? Če jih še nimate,  je zdaj odlična priložnost, da si jih zagotovite po izjemni ceni in z njimi zasijete v jeseni!

Letošnji hit so pajkice z vojaškim motivom v katerih se boste zagotovo počutili udobno. So iz mehkega materiala (94% bombaž in 6% elastan), številka pa je univerzalna in je primerna za konfekcijske številke od S do L. Prav tako morate imeti v svoji  omari tudi enobarvne pajkice, izbirate lahko med črno, bež ali sivo barvo! Običajno so brez kakršnih dodatkov in so videti preveč enostavne in nezanimive. V tej ponudbi pa vam ponujajo tudi enobarvne pajkice z dodatki! Pajkice imajo dodane bleščice/kamenčke na spodnjem delu noge, ki pajkice poživijo. Številka je prav tako univerzalna zato so primerne za konfekcijske številkeod S do L, sestavljene pa so iz 47% viskoze, 40% akrila, 13% kašmirja.

Seksi modne pajkice za vse okuse!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

CBD mazilo

Konopljino olje je bogato z maščobnimi kislinami, ki so ključne za zdravo kožo! Mazilo je primerno za vse tipe kože. Razdraženo, pordelo in izsušeno kožo navlaži in nahrani!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%
NOVO

Kvaliteten 1DIN LCD FM avtoradio + daljinec

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Univerzalna konopljina sončna očala DragonWear

Izjemno lahka, udobna in prijetna za nošenje!

-50%
NOVO

Zabavna družabna igra križci in krožci

Primerna tako za otroke, kot za odrasle!