- 62 % na 1 uro družinskega bowlinga-a za max. 5 oseb, neomejeno pijačo in slastno pico v bowling centru Klub 300! Plačajte 14,9 € za nepozabno zabavo in podiranje kegljev,v vrednosti 40 €.

Ponudba vsebuje: Družinski nedeljski bowling (1 ura) za do 5 oseb + GRATIS izposoja bowling čevljev + neomejena količina brezalkoholne pijače iz šankomata + velika pica v bowling centru Klub 300!

Bowling Klub 300
Bowling Klub 300
14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-62%
Prihranek:
25,10 €
 
 

Družinski bowling!
Čaka vas zabava za celo družino, ki vključuje bowling do 5 oseb, izposojo bowling čevljev, neomejena količina brezalkoholne pijače iz šankomata in veliko pico!
Decembrske nedelje so namenjene vašim otrokom, saj jim pričarajo pravljično vzdušje z otroško predstavo Družinskega gledališča Kolenc in otroškim disko programom z DJ-jem!
Poskrbeli bdo tudi za obisk dobrih mož, ki bodo vaše otroke razveselili z drobnimi pozornostmi!

Pričarajte svojemu otroku pravljičen decembrski dan in skupaj preživite lepo nedeljsko popoldne!

V Klubu 300 vam z raznovrstno ponudbo zabav, prostorov za druženje in prireditev poskušajo kar najbolje popestriti vaš prosti čas. Trudijo se, da bi bil čas, ki ga preživite z njimi, pa naj bo to pri bowlingu, praznovanju rojstnega dne ali zgolj druženju s prijatelji, kar najbolj prijeten. V Klubu 300 k temu težijo prav vsi, saj si želijo, da bi po naporni službi prav pri njih našli prostor za sprostitev in druženje, ki ga prav gotovo dandanes vsi potrebujemo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljna, Slovenija

Odlična pedikura pri Pedikura Sari v salonu Umetnost lepote v Ljubljani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!