- 55 % na zimski oddih v Bohinju za 2 osebi v penzionu Vila Bistrica*** v Bohinjski Bistrici, nedaleč od Vogla in Koble! Plačajte 99 € za aktiven zimski oddih, v vrednosti 220 €.

Ponudba vsebuje: 3 dni za 2 osebi: 2x nočitev z zajtrkom v penzionu Vila Bistrica*** + brezplačen ski bus + številne ugodnosti in popusti*! Kuponi unovčljivi do 30. 3. 2014!

Slovenija, Bohinjska Bistrica: 3-dnevni zimski oddih!
Slovenija, Bohinjska Bistrica: 3-dnevni zimski oddih!
Slovenija, Bohinjska Bistrica: 3-dnevni zimski oddih!
Slovenija, Bohinjska Bistrica: 3-dnevni zimski oddih!
Slovenija, Bohinjska Bistrica: 3-dnevni zimski oddih!
99,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
220,00 €
-55%
Prihranek:
121,00 €
 
 

V družinskem penzionu Vila Bistrica vas pričakujejo s 30 ležišči v skupno 14 dvoposteljnih sobah. Udobna nastanitev s čudovitim razgledom. Vse sobe so opremljene s kopalnico, tuš wc, kabelsko televizijo, brezplačnim WIFI in  nekaj sob ima tudi mini bar ter sef. Večina sob ima možnost dodatnega ležišča za otroke ali odraslo osebo. Na voljo imajo tudi otroško posteljico. Primerno za dužine ali individualen dopust ter manjše skupine. Brezplačno vam je na voljo parkirišče. Prav tako garaža za motorje in kolesa ter shramba za smuči sta brezplačni.

Ko boste razmišljali, kje preživeti počitnice, ne pozabite na Bohinj. Daleč stran od množic in vsakdanjega hitenja, v zelenju in miru. Počitnice vniso takšne kot oddih na morju ali v zdraviliščih. So drugačne - v tesnem stiku z naravo in ljudmi, z njihovo kulturo, življenjsko modrostjo, šegami, ko odidete od nas boste  polni nepozabnih vtisov. V Bohinju bomo izpolnili  pričakovanja starejših in mlajših. Odrasli bodo našli kotičke miru in sprostitve, otroci igrišče brez meja. Skrivnosti kmečkega življenja in pustolovščine, ki jih v mestu ni. Pri nas se dobro tudi je. V  lonce gredo samo zdravi in sveži pridelki, iz katerih pripravljajo dobrote tradicionalne slovenske kuhinje: koruzne in ajdove žgance, ajdovo in pšenično kašo, kislo juho, joto, ričet, matevža, krapke, zaseko, štruklje, orehovo in ajdovo potico, pa na odlično slovensko vino, jabolčnik in žganje moramo še spomniti.

Kako do Vile Bistrice v Bohinju? Penzion Vila Bistrica se nahaja na vhodu v Bohinjsko Bistrico, ob glavni cesti, ki vodi do Bohinjskega jezera ali ski centra Kobla (850 m) ter na ski center Soriško planino (12 km). Ski center Vogel je oddaljen le 9 km (v času smučarske sezone nudijo gostom brezplačen ski bus) in Bohinjsko jezero samo 5 km. V neposredni bližini (največ do 200 m) so banka in bankomati, Mercator trgovski center, pošta, tržnica, bencinska črpalka, trgovine, kulturni dom s kinodvorano, knjižnica. Masažni, kozmetični in frizerski  salon (100 m).  Avtobusna in železniška postaja (20 0m). Teniška igrišča in otroško igrišče v Kampu Danica (200 m). Vodni park Bohinj (200 m). V zimskem času pokrito brezplačno drsališče.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Opatija, Hrvaška

Krasen morski oddih v Hotelu Admiral 4* v mondeni Opatiji

Doživite krasno pomlad v objemu morja in svežega zraka na hrvaški obali! Otrok do 11,99 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Lošinj, Hrvaška

Mega morski oddih za 2 osebi v hotelu Manora na Malem Lošinju

2 otroka do 12 let gratis!

Počitnice na prelepem Lošinju! Ne spreglejte vse opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
NOVO Mariborsko Pohorje

Vikend oddih v Wellness & Spa hotelu Bolfenk 4* na Mariborskem Pohorju!

Neomejena uporaba notranjega bazena WellNest in vsak dan vstop v svet savn!