- 61 % na 75-minutno masažo po izbiri (na voljo 5 masaž), v salonu Princesa! Plačajte 17,50 € za sproščujočo masažo telesa po vaši izbiri, v vrednosti 45 €.

Ponudba vsebuje: masažo telesa po izbiri (75 min): ALI masaža z vročimi kamni ALI masaža z vročimi kamni z ekološkimi olji ALI masaža z vročimi kamni z medom ALI lomi lomi masaža ALI masaža hrbta in nog na žad postelji.

1x masaža telesa po izbiri (75 min), 5 masaž
1x masaža telesa po izbiri (75 min), 5 masaž
17,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-61%
Prihranek:
27,50 €
 
 

75-minutna masaža po vaši izbiri, ki vas bo popeljala v stanje harmonije telesa in duha! Na voljo vam je kar 5 mamljivih masaž... če ste v dilemi, jih lahko preizkusite tudi več ;)

Izbirali boste lahko med masažo telesa z vročimi kamni ali masažo z vročimi kamni z arganovim, konopljinim ali drugimi ekološkimi olji ali masažo z vročimi kamni z medom ali lomi lomi - havajsko masažo z ekološkimi olji ali masažo hrbta in nog na topli žad postelji. Masaža z vročimi kamni bo močno povečala prekrvavitev telesa in vseh organov. Z njihovo uporabo pospešimo izmenjavo telesnih tekočin (limfe, krvi, prebavnih sokov...). Napetost mišic je ublažena že po nekaj minutah in hitro odstranjena z uporabo te terapije. Masaža lomi lomi je sproščujoča masaža, ki se izvaja nežno, toda globoko, s počasnimi, ritmičnimi gibi v obliki valovanja, pri tem pa uporablja celo telo, zlasti pa dlani, komolce in podlakti.

Vabljeni v Salon Princesa, kjer bodo s pestro izbiro različnih vrst masaž, poskrbeli za vaše dobro počutje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 6
NOVO Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rimske Toplice, Slovenija

Odlična celodnevna sprostitev v savni v Rimskih termah!

Podoživite in izkusite čarobne trenutke razvajanja rimskih bogov in cesarjev.