- 53 % na silikonski blažilnik stopalnega loka Strutz (1 par), v univerzalni velikosti, za moške in ženske! Plačajte 7,90 € za lahkoten korak, v vrednosti 16,90 €.

Ponudba vsebuje: blažilnik stopalnega loka Strutz (1 par) s silikonskim gel vložkom in raztegljivim trakom (univerzalna velikost). Poštnina je brezplačna.

Blažilnik stopalnega loka Strutz (1 par)
Blažilnik stopalnega loka Strutz (1 par)
7,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,90 €
-53%
Prihranek:
9,00 €
 
 

Se pri vsakodnevni hoji srečujete z bolečino v nogah, hrbtenici ali kolkih? Primerno tudi za vse, ki teh težav nimate, bi pa se jim želeli izgogniti. S silikonskim blažilnikom stopalnega loka Strutz bo vaša hoja lahkotnejša, pritisk na stopala in vaše telo, pa pravilno porazdeljen.

Blažilnik stopalnega loka lahko nosite čez cel dan, tako doma, kod v službi. Primeren je za vse vrste obutve, saj se zaradi svojega raztegljivega traku prilega prav vsaki nogi, tako moški, kot ženski. Njegov edinstven dizajn zmanjšuje pritisk, dviguje lok stopala in je odlična rešitev za "ravna" stopala. Blaži bolečine v nogah, kolenih, kolkih in spodnjem delu hrbta.

Izdelek je prejel številne potrditve s strani svetovno priznanih ortopedov in kiropraktikov, več si lahko pogledate v spodnjem videu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!