- 50 % na 5 obiskov funkcionalne kardio vadbe po izbiri, v športnem centru I'M! Ponudba vsebuje: 5 obiskov kardio vadbe. Izbirate lahko med 6 vadbami: 1. Insenity; 2. Fat-burning cardio; 3. Box-combat; 4. Older and younger plus; 5. 6 pack abs and push up workout; 6. I'm hiit & tabata.

S klikom na Izberi ponudbo, izberite: A. 5 obiskov vadbe po izbiri za 7,50 €; B. neomejeno mesečno karto za vadbo po izbiri za 17,50 €.

7,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,00 €
-50%
Prihranek:
7,50 €
 
 

Izberite vadbo in postanite fit!

IN-INSENITY: gre za nov način vadbe, ki je obnorel svet. Bistvo vadbe je intervalno treniranje, ki vaše telo prisili, da učinkuje z maksimalno kapaciteto skozi celotno vadbo. Ura je nabita z energijo in vašemu telesu ne pusti počivati. Zaradi intervalne vadbe telo hitro porablja kalorije, kar vas pripelje do čudovito oblikovanega telesa in forme v kakršni še niste bili. Primerna je tako za moške kot za ženske. Poskrbljeno bo tako za začetnike, kot za tiste z boljšo telesno pripravljenostjo. In - intensity ne vsebuje zapletenih koreografij. Potrebujemo le lastno telo, plastenko vode in brisačo. Vabljeni VSI, ki želite nekaj storiti za vaše zdravje, dobro počutje in osebno zadovoljstvo.
FAT-BURNING CARDIO: treningi predstavljajo vitalno komponento fitnesa. Brez kardio vadbe boste težko dosegli močno in oblikovano telo ter izgubili odvečno težo. Prav tako boste zmanjšali tveganje srčnih bolezni, diabetesa ter visokega krvnega tlaka. Odlična ura tako za tiste, ki morda želijo izgubiti kakšen kilogram, kot za tiste, ki želijo okrepiti svoje telo, povečati svojo kondicijo ali preprosto zase storiti nekaj dobrega.
BOX-COMBAT: poživljajoča kardio vadba, kjer si resnično lahko damo duška. Izredno energičen program črpa navdih iz borilnih veščin. Ob podpori energične glasbe, se boste skozi udarce, kate in brce prebili skozi porabo kalorij do superiorne telesne pripravljenosti. Treniranje boksa ugodno vpliva na srčnožilni sistem, telo krepi fizično in duševno ter ima izvrsten sprostitveni učinek. Pa še to - v eni uri vadbe lahko porabite do 800 kcal :) Sama vadba je zasnovana tako, da je primerna za vse, tako ženske kot za moške.
OLDER AND YOUNGER PLUS: vadba izboljšuje vašo kvaliteto življenja in ohranja funkcionalno neodvisnost. Na vadbi se osredotočijo na vsakega izmed vas in posamično vajo prilagodijo posamezniku, glede na predhodno znanje, poškodbe ali druge omejitve. Vadba je nizko aerobno intenzivna.   Primerna je za starejse kot tudi mlajše, katerim so visoko intenzivne vaje še prezahtevne. 

6 PACK ABS AND PUSH UP WORKOUT: trening se izvaja na blazinah in je sestavljen iz različnih vaj za trebušne in prsne mišice, biceps, triceps ter najpomembnejše za stabilizacijske mišice. Je primerna za vse, ki si želijo izoblikovati telo ter poudariti določeno skupino mišic.
I'M HIIT & TABATA: predstavlja akronim za "High Intensity Interval Training". Se sliši zabavno? Gre za vrsto kardio-vaskularnega treninga, ki ima izredno velik potencial izboljšati posameznikovo telesno pripravljenost. Kar se tiče samega koncepta treninga v bistvu ne gre za nič novega oz. revolucionarnega, kar naj bi ljudje odkrili včeraj. Gre za koncept, ki je že dolga leta prisoten, vendar ne v komercialnih vodah. Je bil bolj domena profesionalnih športnih voda in so se ga posluževali profesionalni športniki, atleti, prenos v komercialne vode pa se je zgodil nedolgo tega. Poglavitni doprinosi HIIT koncepta:
- porabljenih več kalorij, v krajšem času,
- povečan efekt višje post-vadbene porabe energije in kalorij,
- zvišan potencial telesne porabe maščob v post-vadbenem obdobju,
- zmanjšan občutek lakote v post-vadbenem obdobju,
- trening koncept ne ogroža tip 2 mišičnih vlaken, kot npr. enakomerni kardio trening,
- izboljšuje krvno cirkulacijo v mišicah,
- izboljšuje aerobno kot anaerobno kapaciteto,
- dviguje stopnjo izločanje rastnega hormona, ki je pomemben faktor pri izgubljanju maščob.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Preoblikovanje telesa s strojno limfno drenažo v Magnolija beauty salonu

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko striženje v salonu Frizerstvo Weis

V tej ponudbi so na voljo tudi druge frizerske storitve - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!