- 52 % na mesečno karto (8 obiskov) za vadbo po izbiri pri Potenza TIM! Plačajte 19,90 € in uživajte v vaši najljubši vadbi, v vrednosti 42 €.

Ponudba vsebuje: mesečno karto (8 obiskov v 30 dneh) za izbrano vadbo: zumbo, pilates, aerobiko, jogo ali bilates.

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
42,00 €
-52%
Prihranek:
22,10 €
 
 

Polepšajte si večere in razmigajte telo in duha!

Zagotovite si vadbo po vaši izbiri in ugodni ceni pri Potenzi TIM. Prepričani smo, da bo zagotovo vsakkdo našel nekaj zase, saj ponujajo namreč kar 5 različnih vrst vadb: zumbo, pilates, aerobiko, joga ali bilates (novost v Sloveniji).
Kaj sploh je PILATES? To je moderna vadba za lepe mišice, bolj gibljive sklepe, proti bolečinam v hrbtu. Vaj se lahko nauči vsak, saj so enostavne, poudarek pa je na pravilnem dihanju. Starost naših članov je od 25 pa vse tja do 75 let. Velikokrat se vadbe udeležita tako mami kot hči.
Vadba je odlična, ker:
- izboljšuje fizično in psihično počutje,
- deluje kot sredstvo proti stresu,
- regulira telesno težo,
- krepi kosti, mišice in sklepe.
Potrebna športna oprema: udobna in zračna oblačila, debelejše nogavice (telovadimo brez obutve), ležalna blazina, pijača.
Kaj sploh je AEROBIKA? Vadba poteka ob energični glasbi, je zelo dobra za boljšo kondicijo, za lepše mišice in sprostitev. Obvezna oprema za vadbo je veliko dobre volje in vztrajnosti. 
Kaj sploh je ZUMBA? 
To je plesna vadba, ki poteka ob energični glasbi, je zelo dobra za boljšo koordinacijo in kondicijo, za lepše mišice in sprostitev.
Kaj sploh je BILATES? Novost v Sloveniji! V tujini že kar nekaj časa izjemno popularna vadba je zdaj tudi pri nas. Bilates je ena od različic, gre pa za kombinacijo osnovnih baletnih vaj in principov pilatesa, s katerim bomo svoje telo hitro preoblikovali v čvrsto in elegantno telo plesalca. Vsako uro vadbe boste (ob opori baletnega droga ali stola ter na blazini) skupaj kurili maščobe, izklesavali mišice, krepili mišice na rokah, ožali pas, oblikovali svoje telo in izboljševali držo. Je idealna in optimalna vadba za vsakogar. Med procesom boste začutili mišice, za katere sploh niste vedeli, da obstajajo!

Kaj lahko pričakujete od Bilates vadbe?
- popularno in zaželjeno telo plesalca/plesalke,
- lepšo držo in boljšo gibljivost,
- povečano abdominalno moč in mišični tonus,
- boljše zavedanje telesa,
- boljše spolno življennje … no, tako so drugi poročali :)
Bilates je v razvila Biljana Milašinović, nekdanja plesalka in inštruktorica pilatesa. Z osnovami baleta se je seznanila že v otroških letih, ko je trenirala športno-ritmično gimnastiko in 7 let zastopala barve Slovenije, potem pa znanje nadgrajevala še na Umetniški gimnaziji za sodobni ples v Ljubljani. Zadnja tri leta kot inštruktorica pilatesa pomaga ljudem ozaveščati telo in zmanjševati bolečine v hrbtenici, poleg tega pa se na področju skupinskih vadb neprestano izobražuje. Navdušena nad kombinacijo baleta in pilatesa je razvila sistem vadbe.

Po vadbi je vse lažje :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!