- 50 % na 2 para univerzalnih Memory Insoles vložkov za obutev! Plačajte 7,99 € za udobno hojo in preprečite prekomerno potenje, v vrednosti 16 €.

Ponudba vsebuje: 2 para univerzalnih Memory Insoles vložkov iz spominske pene. Vložki so primerni za vse velikosti (obrežete jih na želeno velikost) ter za moške in ženske čevlje.

Vložki za obutev, 2x
Vložki za obutev, 2x
7,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,00 €
-50%
Prihranek:
8,01 €
 
 

Memory Insoles vložki iz spominske pene so mehki vložki za razvajanje vaših stopal, primerni za katerokoli vrsto obutve!

Vložki so unisex in primerni tako za moške kot ženske, prilegajo se katerikoli številki obutve, saj se preprosto obrežejo na želeno številko. Vložke Memory insoles lahko uporabljate v čevljih, športnih copatih, pohodnih čevljih … Vložki si zapomnijo obliko vašega stopala in se mu popolnoma prilagodijo saj so iz spominske pene. Poleg tega vložki preprečujejo otekanje stopal, blažijo udarce pri hoji ali teku, dolgotrajno držijo pravilno lego stopal (kar je pomembno predvsem pri pohodništvu in raznih športnih dejavnostih). Vložki preprečujejo tudi prekomerno potenje nog.

Memory Insoles vložek je oblikovan tako, da pomaga zniževati pritisk na stopalo, rast bakterij, ki povzročajo neprijetne vonje, ob tem pa poveča stabilnost ter nudi udobje in suho stopalo od pete do prstov. Zmanjšuje utrujenost ter preprečuje direktni udarec stopal ob tla.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!