- 63 % na 3-dnevno razvajanje za 2 osebi v hotelu Arena**** ob vznožju Mariborskega Pohorja! Plačajte 99 € za nepozabno wellness razvajanje, v vrednosti 270 €.

Ponudba vsebuje: 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v superior sobi hotela Arena**** + darilo dobrodošlice + 1× vstop za 2 v Wellness center Arena + 1 x vstop za 2 v SPA center Bolfenk + 1 x povratni prevoz z gondolo za 2.

Slovenija, Maribor: Hotel Arena Pohorje
Slovenija, Maribor: Hotel Arena Pohorje
Slovenija, Maribor: Hotel Arena Pohorje
Slovenija, Maribor: Hotel Arena Pohorje
Slovenija, Maribor: Hotel Arena Pohorje
99,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
270,00 €
-63%
Prihranek:
171,00 €
 
 

Romantika v vrhunskem hotelu ali pa družinski oddih vam bo vlil precej novih moči za nadaljnje podvige, zato ne razmišljajte preveč ampak jih obiščite!

Hotel Arena je hotel kategorije štirih zvezdic, umeščen na obronke Mariborskega Pohorja. Leži v neposredni bližini najdaljšega osvetljenega smučišča v tem delu sveta. Je kot ustvarjen za športnike, poslovneže, družine in tudi individualne goste, ki si želijo preživeti nekaj sproščujočih dni v osrčju narave. Hotel Arena svojim gostom skozi slogan »Udobje v naravi« nudi veliko sončno teraso s pogledom na snežni stadion in gozdove ter wellness center z whirlpooli, savnami, počivališčem in fitness centrom. Ponudba je zaokrožena z veliko restavracijo, a la carte restavracijo, Zimskim vrtom in lobi barom.

Hotel Arena**** je umeščen v idilično okolje ob vznožju Mariborskega Pohorja. Od središča mesta Maribor je oddaljen 6 km.
Maribor – Ljubljana (129 km)
Maribor – Zagreb (126 km)
Maribor – Gradec (72 km)
Maribor – Dunaj (258 km)
Maribor – Budimpešta (341 km).

Opozorilo: Ponudba zajema paket, ki ga lahko v celoti koristite med vikendom od petka do nedelje, zaradi možnosti koriščenja bazena v Spa centru Bolfenk, ki je med tednom zaprt. Vsekakor je možno kupone koristiti tudi med tednom, vendar v tem primeru ne bo možno koristiti bazenskih kompleksov v hotelu Bolfenk. Da pa bodo zadovoljili tudi goste med tednom vam v tem primeru nudijo možnost brezplačnega koriščenja njihovega Wellness center Arena (savne, whirlpooli, tematski dnevi wellnessa)! Denarja se v tem primeru ne vrača!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.