- 55 % na 5 obiskov skupinske vadbe po izbiri (Zumba za začetnike in starejše ALI aerobika/tnz) s priznano licencirano mednarodno inštruktorico Natalijo Sitar v Power Fit centru! Plačajte 9,90 € za zabavno in učinkovito vadbo, v vrednosti 22 €.

Ponudba vsebuje: 5 obiskov skupinske vadbe (5x 60 min): Zumba za začetnike in starejše ALI aerobika/tnz. Obiskujete lahko eno ali obe vadbi. Stroškov vpisnine ni.

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
22,00 €
-55%
Prihranek:
12,10 €
 
 

Izberite svojo vadbo v Power Fit centru!

ZUMBA za ZAČETNIKE & STAREJŠE - Zumba za vse generacije! V Power Fit centru vas bo priznana licencirana inštruktorica Natalija Sitar popeljala v svet najbolj popularne skupinske vadbe. Naučili se boste lahkih in osnovnih korakov tako, da boste med vadbo uživali ter se sprostili. Zumba je zabavna, učinkovita in enostavna vadba, ki je osnovana na principu intervalnega treninga. Osredotoča se na mišične skupine zadnjice, rok, nog ter trebuha in na najpomembnejšo mišico vašega telesa, vaše srce! Vsi, ki sledijo Zumba® Fitness programu, na daljši rok dosegajo nepredstavljive koristi na področju zdravja telesa in duha. Zumba® je namreč tako imenovana “feel – happy” vaja, ki nas osrečuje, krepi našo samozavest in kar je najpomembneje, v svoji koži se počutimo odlično.
KLASIČNA OBLIKA AEROBIKE (high-low impact ali visoko-nizko intenzivna vadba) Združuje ritmično aerobno vadbo z raztezanjem in treningom moči katerih cilj je izboljšanje oziroma povečanje funkcionalnih sposobnosti, srčno-žilnega in dihalnega sistema, motoričnih sposobnosti – moči, vzdržljivosti, koordinacije, gibljivosti in ravnotežja ter takšnih osebnostnih lastnosti, ki ugodno vplivajo na samozavest in pozitivno samopodobo. Oblikovana je tako, da splošnemu ogrevanju sledi aerobni del, kjer posamezne gibalne strukture povezujemo med seboj z namenom doseganja aerobnih učinkov vadbe. Temu sledi še krepilni del, kjer izvajamo vaje za oblikovanje telesa – TNZ (trebuh, noge, zadnjica), vaje za moč in tako oblikujemo in krepimo najbolj kritične dele telesa ter izboljšujemo mišični tonus.

Aerobika/TNZ je primerna za vsakogar, tako rekreativce kot športnike, prav tako je tudi zumba za začetnike primerna za vse generacije, ne glede na fizično pripravljenost. 

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!