- 50 % na depilacijo celih nog s posebno depilacijsko terapijo, novo dimenzijo v zmanjševanju rasti dlak z dolgotrajnim učinkom, v Medico Lenart! Plačajte 32,50 za encimsko alternativo IPL tehnologiji, v vrednosti 65.

Ponudba vsebuje: 1x depilacija celih nog s posebno depilacijsko terapijo (kombinacija metode s sladkorno pasto ali voskom in depilacijske terapije, pri kateri se uporablja proteolitične encime najnovejše tehnologije).

32,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
65,00 €
-50%
Prihranek:
32,50 €
 
 

Nad nadležne dlačice z encimsko alternativo IPL tehnologiji in laserjem!

Pri tem vam bodo pomagali v Medco Lenart, z edinstvenim in originalnim postopkom za dolgotrajno zmanjšanje rasti dlak, ki kombinira metodo z sladkorno pasto ali običajno odstranjevanje dlak z voskom, s posebno depilacijsko terapijo, pri kateri se uporablja proteolitične encime najnovejše tehnologije. To je pravi odgovor na vedno večje zahteve tako moških kot žensk, ki želijo imeti dolgotrajno mehko kožo brez dlak – in vse to dobiti na najbolj ekonomičen način, v razmerju med stroški in učinki. Preboj v razvoju dvo faznega sitema je bilo odkritje vsakodnevne oblike uporabe aktivnih proteolitičnih encimov. To omogoča profesionalcem, da z depilacijo s tem sistemom v svojih salonih, zagotovijo dolgotrajno zmanjšanje rasti dlak, bolj učinkovito in bolj prijetno od vseh do zdaj znanih načinov. Potrebne so zaporedne in redne terapije v obdobju od 12 do 24 mesecev, da zagotovijo terapijo vseh dlak skozi cikel rasti, ki traja 1 – 2 leti. Običajno je potrebno 12 do 18 tretmajev vsake 4 do 6 tednov. Vidno zmanjšanje dlak zahteva 3 do 5 terapij, odvisno pa je od genetske predispozicije, kako se je posameznik depiliral do sedaj, zato se rezultati razlikujejo. 
Sistem izhaja iz laboratorijev Pedersen na Danskem in je rešitev za dolgotrajno depilacijo tudi za sive in svetle dlake, primeren  je za vse tipe kože in za vse letne čase. Klinično in dermatološko dokazana je:
- 25 % dlak po 3 mesecih
- 40 % dlak po 6 mesecev
- 42,5 % dlak po 9 mesecih 

Da lahko zagotovijo zanesljive prve rezultate, priporočajo vsaj 6 terapij.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!