- 66 % na komplet 4 univerzalnih pokrovov platišč iz kvalitetne ABS plastike za platišča 14", 15" ali 16" (na voljo 3 modeli)! Plačajte 19,90 € in okrasite vašega jeklenega konjička, v vrednosti 60 €.

Ponudba vsebuje: komplet 4 univerzalnih pokrovov platišč iz ABS plastike. Na voljo so 3 modeli različnih velikosti: 14" Silver 6 way, 15" Silver 10 way ali 16" Silver 7 way.

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-66%
Prihranek:
40,10 €
 
 

Prihaja čas menjave pnevmatik iz letnih v zimske in zakaj ne bi zamenjali tudi pokrovov platišč na vašem jeklenem konjičku? Nov in svež izgled vašega avta bo še kako dobrodošel v sivih in pustih zimskih dneh.

Na voljo vam je komplet 4 univerzalnih pokrovov platišč iz ABS plastike različnih velikosti: 14" Silver 6 way, 15" Silver 10 way ali 16" silver 7 way.
ABS plastika je material, polimer Acrylonitrita, Butadiena in Styrena. ABS plastika v glavnem prenaša srednjo trdoto in se pogosto uporabljen v primerih, ko želimo dobiti solidno kvaliteto med standarno plastiko (PVC, polyethylene, polystyrene) in inženirsko plastiko (acrylic, nylon, acetal, itd). ABS polimeri so razviti na način, da dajo velik rang fizičnih lastnosti.

Vnesite svežino v izgled vašega jeklenega konjička ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!