- 50 % na kulinarično jesensko razvajanje (4 hodi) po receptu šefa kuhinje za 1 osebo v Gostilni pri Ovinku! Plačajte 7,50 € in uživajte v specialitetah in dobrotah, ki so jih posebej za ta čas pripravili samo za vas, v vrednosti 15 €!

Ponudba vsebuje: meni za 1 po izbiri: 1. pozdrav iz kuhinje + 2. aperitiv + 3. juha + 4. jesenska glavna mesna ali vegetarijanska jed + 5. jesenska sladica.

Jesensko navdahnjen slowfood za 1 osebo le 7,5 eur!
Jesensko navdahnjen slowfood za 1 osebo le 7,5 eur!
Jesensko navdahnjen slowfood za 1 osebo le 7,5 eur!
7,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,00 €
-50%
Prihranek:
7,50 €
 
 

Na odlično gurmansko razvajanje to jesen v Gostilno pri Ovinku! Čaka vas žlahten izbor najboljših sestavin, izbirate pa sami :)
Za začetek pozdrav iz kuhinje, sledi aperitiv - kozarec penine ali pomarančnega soka, slastna dišeča juha, gobova ali jesenska, nato si boste vse prste obliznili ob glavni jedi (svinjski medaljončki oviti v panceto na ajdovi kaši z jurčki ali popečen mladi sir na ajdovi kaši z jurčki) za odličen zaključek pa sladica (smetanova strnjenka z jurko ali čokoladna rezina). Popolnost na krožniku!

Velikokrat vzdihnemo, da je življenje kot ovinkasta cesta – a si nato priznamo, da bi bilo brez ovinkov presneto dolgočasno. Na obrobju Ptuja najdete Ovinek, ki ga je vredno zapisati z veliko začetnico, saj vam ponujajo doživetje ene izmed prijetnejših plati življenja.
Lokal so pred tremi leti prevzeli in poskrbeli za temeljito in celovito prenovo. Odlikuje ga sodoben, a nevsiljiv ambient v pastelnih in rjavkastih tonih, splošno vzdušje topline pa zaokroži mehka posredna svetloba. Kot mlad in ambiciozen kolektiv vas bodo prijazno sprejeli in ustregli vašim manjšim kot tudi zahtevnejšim željam, ne glede na to, ali se boste pri njih ustavili zaradi prijetnega klepeta ob kavici ali pa ste se namenili uživati ob dobrotah njihove kuhinje.

Jedilnik Gostilne pri Ovinku ponuja raznolikost in se dotika predvsem evropske kuhinje. Priporočajo fileje v omakah – gostom najbolj teknejo v družbi imenitne omake z jurčki, goveji zrezek na žaru, posebej ponosni pa so na lignje, ki jih pripravljajo na vsaj pet načinov. V sladkem poglavju jedilnika pa poželenje zbuja več kot deset vrst palačink, čokoladna »mousse« torta, jabolčni zavitek na vaniljevi kremi in odličen domači sladoled.
Pri pripravi hrane v Gostilni pri Ovinku vztrajajo pri kvalitetnih in svežih sestavinah, večinoma domačega, slovenskega porekla ter se trudijo ponuditi kakovost po dostopni ceni. Tudi v vinskem izboru so imena slovenskih pridelovalcev, občasno pa povabijo k sodelovanju tudi katerega od lokalnih vinarjev, da z vrhunskimi vini še dopolni odlično kulinarično ponudbo. V restavraciji je prostora za 45 gostov, manjšim družbam kulinaričnih uživačev je namenjena posebna soba z osmimi sedeži, 50 sedežev pa je na voljo na pokriti terasi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!