- 51 % na 40-minutno vrhunsko nego obraza z ultrazvočnim čistilcem kože Skin Scrubber in z naravno kozmetiko Skintruth, v Deželi sprostitve! Plačajte 9,80 € za razvajanje obraza, s katerim boste ponovno zasijale, v vrednosti 20 €.

Ponudba vsebuje: 1x ultrazvočna nega obraza (40 min): površinsko čiščenje kože s tonikom in mlekom + globinsko čiščenje z ultrazvočnim čistilcem kože Skin Scrubber + nanos hranilne maske + nanos zaključne hranilne kreme.

Ultrazvocna nega obraza, 40 min
Ultrazvocna nega obraza, 40 min
9,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-51%
Prihranek:
10,20 €
 
 

Oddahnite se od hitrega tempa življenja in se razvajajte z vrhunsko ultrazvočno nego obraza, ki je namenjena tako moškim kot ženskam.

Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem možnost čiščenja kože. Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran. Akne in mozolji se tako zelo kvalitetno odstranijo brez poškodb tkiva. Tudi za ogrce ni težav. Gre dobesedno za izpihovanje por in ogrcev brez neprijetnega stiskanja ter povzročanja rdečice in vnetij.
Ta funkcija se lahko uporablja tudi namesto vapozona. Nekateri ljudje imajo občutljivo kožo in ne prenašajo vročine, drugi imajo občutek dušenja, ko jim para brizga v obraz. V teh primerih se lahko visokofrekvenčni ultrazvočni čistilec kože uporabi za samostojno čiščenje.
Sicer visokofrekvenčni ultrazvočni čistilec odstrani odmrle celice in povrhnjico, kar bistveno pripomore k hitrejši regeneraciji kože. Zmanjša nežne, manjše gubice, napenja kožo ter stimulira tkivo za proizvajanje kolagena in elastina. Primeren je za vse tipe kože, tako za aknasto kožo, kot problematično in zrelo kožo. Je varen, zanesljiv, koža pa po tretmaju ne bo rdeča in razdražena, vendar ravno nasprotno.

Delovanje ultrazvočne terapije ima na naše telo dva glavna učinka:
1. Mehanični učinek:
posledica je mikromasaža, katera pripomore k raztezanju tkiva.
2. Toplotni učinek: trenje med molekulami povzroča tvorjenje toplote, kar posledično privede do še dodatnega učinka – biološkega.
Ultrazvočna terapija torej poskrbi za nego obraza, odstranjuje drobne gubice na obrazu, učnikovito vtira terapevtske snovi globoko pod kožo in na sploh izboljša prekrvavitev obraza.

Mislimo, da smo vam navedli dovolj razlogov zakaj se odločiti za ultrazvočno terapijo. Po 40-minutni sproščujoči negi se boste počutili zadovoljno in čarobno, vaš obraz pa bo še bolj zasijal.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 2
Žalec, Slovenija

Romantično wellness razvajanje v dvoje v Sprostilnem kotičku Spa

Romantična sprostitev v dvoje!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

3-urno kopanje v bazenskem kompleksu Wellnessa Živa na Bledu

Uživajte v sproščanju v bazenih! Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Tretma nege nog in razstrupljanje telesa v salonu Sprostilni kotiček

Popolna sprostitev ter razvajanje telesa in duha!

-50%
Oseb: 1
NOVO Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!