- 63 % pravo tradicionalno italijansko pico iz krušne peči, ki jo iz 6 sestavin sestavite sami, v restavraciji in piceriji Morena! Plačajte 2,90 € za slastno pico s certifikatom italijanske pica šole “francos pizza”, v vrednosti 7,90 €!

Ponudba vsebuje: pravo italijansko pico premera 30 cm, ki jo sestavite sami iz 6 od 21 možnih sestavin.

Slastna pica, ki si jo sestavite cisto sami!
Slastna pica, ki si jo sestavite cisto sami!
2,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
7,90 €
-63%
Prihranek:
5,00 €
 
 

Vam na pici vedno kaj manjka ali pa je česa preveč in se potem ne znate odločiti, katero bi naročili? Tokrat mega ponudba, ki prinaša točno tako pico, kot ste si jo vedno želeli :) Sestavili si jo boste namreč sami, na voljo pa boste imeli kar 21 različnih sestavin tako mesnih kot zelenjavnih (šunka, češnjev paradižnik, mozzarela, pršut, paprika, parmezan, suha salama, gobice, jajčka, kulen salama pikant, koruza, morski sadeži, piščančje meso, feferoni, sir nacho, mleto meso, čebula, tuna, hamburška slanina, rdeč fižol, olive). Ne splača se zamuditi :)

Restavracija in pizzerija Morena se nahaja na Sladkem vrhu 10. Poleg odličnih pic iz krušne peči imajo še vrsto drugih jedi: žar plošče, testenine, velike solate, lignje na različne načine, jedi iz krušne peči, jedi iz žara, glavne jedi, hitro hrana, sladice. Ponujajo vam tudi nočitev ali popoldanski počitek v novih sobah in za vas organizirajo praznovanja, obletnice ter druga vesela slavja po predhodnem naročilu. Za vas in vaše najbližje poskrbijo, da boste te trenutke ohranili v najlepšem spominu. Na vašo željo organizirajo vse do najmanjše podrobnosti, med drugim poskrbijo tudi za: jedilnike, okrasitev prostora, torto, glasbenike, dekoracijo.

Po željah gostov in dogovoru za vas pripravijo različna praznovanja, saj lahko v restavraciji postrežejo do 70 gostov. Njihove kapacitete dopuščajo brezskrbno parkiranje za vse goste.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!