- 55 % na univerzalen magnetni trak s kar 5 magneti za pravilno držo in lajšanje bolečin, v spletni trgovini Direktna trgovina! Plačajte 11,90 € in si zagotovite zdravo, pokončno držo vaše hrbtenice, v vrednosti 26,90 €.

Ponudba vsebuje: 1x magnetni trak s kar 5 magneti za pravilno držo in lajšanje bolečin v barvi kože. Pas je univerzalne velikosti, primeren za moške in ženske. Poštnina je brezplačna.

11,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
26,90 €
-55%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Ste tudi vi vsakodnevno izpostavljeni nepravilni drži in posledično tudi bolečinam v hrbtu? Predstavljamo vam magnetni trak s kar 5 magneti za pravilno držo in lajšanje bolečin v hrbtu.

Pravilna drža je ključnega pomena za zdravo hrbtenico. S pomočjo magnetnega traku se boste tudi vi lahko brez problemov pravilno držali in obenem olajšali bolečine v hrbtenici, saj je magnetni trak odličen pripomoček, s katerim pravilno držite vaša ramena in vam obenem uskladi vrat s hrbtenico. Z magnetnim trakom sta nepravilna in napačna drža preteklost! Trak ima 5 magnetov na strateških mestih, da vam pomagajo pri lajšanju bolečin v hrbtu. Magneti imajo moč kar 800 gaussev in možnost reguliranja po višini in širini, kar je zelo pomembno, saj nimamo vsi enake hrbtenice. Prilagodljiva opora je nevidna pod obleko in vsebuje 5 močnih magnetov, ki vam pomagajo in zmanjšajo bolečine v križu in ledvenem predelu ter izboljšajo prekrvavitev. Pas je primeren tudi za osebe, ki dolgo časa sedijo.

Lastnosti magnetnega traku so, da je neviden pod obleko, je primeren tako za moške, kot ženske, je univerzalne velikosti, pomaga vam pri pravilni drži, močni magneti pomagajo lajšati bolečine in držati ramena bolj nazaj, zravna vam vrat in ga prilagodi vaši hrbtenici in tako celostno pripomore k boljši drži. Barva pasu je kožna.

Osvobodite se bolečin v hrbtenici in imejte odlično, ravno držo, za katero vam bo hvaležno celotno telo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!