Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 4
Zreče, Slovenija

Aktiven oddih za do 4 osebe v apartmajih Gaber na Pohorju!

Doživite sproščujoč oddih v apartmajih Gaber na Rogli, kjer vas čakajo nepozabni trenutki v neokrnjeni naravi!

- 53 % na antistresno masažo za dušo s kristaloterapijo, v Lepotnem Studiu Dreams! Ponudba vsebuje: 45-minutna antistresna masaža z rutil kvarc kristalom (hrbet, ramena, vrat, glava in obraz).

S klikom na Izberi ponudbo, izberite: A. antistresno masažo (45 min) za 19,20 € ali B. športno masažo (50 min) za 20,99 €.

19,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-52%
Prihranek:
20,80 €
 
 

Vzemite si dan zase, se sprostite in uživajte v masaži po vašem okusu!

Antistresna  masaža za dušo s  kristaloterapijo (45 min) je nova masaža, pri kateri vam najprej zmasirajo hrbet in ramena, nato pa s kristali masirajo tudi obraz. Za kristal rutil kvarc velja  prepričanje, da krepi ustvarjalnost in se osredotočiti na tisto, kar je pomembno, za  lajšanje  depresije in osamljenosti, staranja, privablja ljubezen in prinaša stabilnost v odnosu. Na fizični ravni pomaga pri  motnjah  hranjenja, bolezni dihal, krepi imunski sistem, pospešuje regeneracijo tkiva in rast las ter odpravlja utrujenost in težave s srčnimi boleznimi. Rutilni kremen pomaga pri obnovi tkiva, absorbciji hrane in upočasnjuje staranje. Vodi do povečanja imunitete in je dober za reševanje težav z dihali.

Lahko pa izberete tudi 50-minutno športno masažo. Učinek športne  masaže  je najtrajnejši na mišičevju. Predvsem gre za izboljšanje prekrvavljenosti zaradi boljšega dovajanja kisika in drugih potrebnih energetskih in za presnovo mišic važnih snovi ter zaradi hitrejšega odvajanja presnovkov, predvsem tistih, ki povzročajo utrujenost (mlečna kislina). Prekrvavljenost se lahko poveča do osemkratno. Važni učinek je tudi omehčanje in raztegnitev posameznih mišičnih vlaken in odstranitev mišičnih zatrdlin, ki jih povzročajo motnje v lokalni presnovi in previsok, predolgotrajen mišični napon. To povzroča zmanjšanje sposobnosti relaksacije in nagnjenje h krčem. Masaža sklepov in vezi je zlasti pomembna, ker pospešuje cirkulacijo limfe in povečuje izločanje sklepne maže ter tako sklepe ohranja prožne in gibljive.  Zaradi direktnega pritiska na mišico, ki je v krču ter z dražljajem mišičnega vretena, ki je povezano s centralnim živčnim sistemom in mu pošilja informacije o dolžini mišičnih vlaken, se zmanjša mišična otrdelost in krči. Glede na to, da se približuje Ljubljanski maraton, pa bo športna masaža odlična izbira za vse tekače. Sprostitev bo več kot dobrodošla pred ali po teku :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!