- 70 % na celotni pregled zdravstvenega stanja s terapijo pri specializiranem kitajskem zdravniku (60-70 min), v centru Pet elementov! Plačajte 18 € in odpravite tegobe v vašem telesu s kitajsko tradicionalno medicino, v vrednosti 60 €.

Ponudba vsebuje: 1x celotni pregled zdravstvenega stanja pri zdravniku tradicionalne kitajske medicine (30 min) + 1x terapija glede na potrebe pacienta (30-40 min): akupunktura, ventuze, tuina masaža, moksa.

18,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-70%
Prihranek:
42,00 €
 
 

Opravite pregled pri zdravniku tradicionalne kitajske medicine (TKM) in terapijo, ki bo prilagojena glede na vaše potrebe! Biti dobrega zdravja pomeni več kot le odsotnost bolezni, ampak vključuje tudi celotno harmonijo fizične, psihične in čustvene sfere posameznika. Današnja ponudba zdravljenja z alternativno medicino vsebuje posvetovanje z zdravnikom, celotni pregled in terapijo, ki se uporablja za zdravljenje bolezni in lajšanje bolečin.

Terapijo TKM izvaja doktor Ning Shengzhi, ki prihaja iz mesta Ji’an v provinci Jiangxi, s pomočjo različnih tehnik - akupunkture, ventuze, tuina masaže in mokse. Moksa je vrsta divjega pelina, ki se uporablja v obliki cigar, ki vsebujejo tudi lesno oglje. Terapevt mokso prižge in s tlečo mokso ogreva določeno akupunkturno točko na telesu (oz. skupino točk). S tem telesu dodaja toploto in pospešuje pretok energije po njem. Ventuze so posebni stekleni, leseni ali keramični "kozarci", s pomočjo katerih terapevt, ko jih položi na kožo, ustvari vakum in s tem izloži strupe iz telesa. Akupunkturo izvajajo z različnimi tehnikami vbadanja posebnih igel v akupunkturne točke. V večtisočletnem razvoju te vede so se razvile številne klasične in posebne tehnike vbadanja, manipulacije in izvlečenja igel. Pravilna globina in kot vbadanja sta odločilna za uspeh akupunkture, saj omogočita pravi občutek, ki mora nastati na mestu vboda. Terapevtska tuina masaža se pogosto uporablja v povezavi z akupunkturo. Gre za masažno tehniko, kjer zdravnik potiska in drži določene točke s ciljem ponovno ustvariti ravnotežje v telesu. Primerna je tako za preventivo kot zdravljenje. Ker gre za neagresivno tehniko, je primerna tudi za otroke.

Področja zdravljenja: alergije, astma, revmatične bolečine, išias, glavoboli, migrene in vrtoglavice, odpravljanje posledic možganske kapi, bolečine, tresenje okončin, nespečnost, motnje spolne sle, neplodnost, vnetje živcev, bolečine v križu, neuravnovešenost avtonomnega živčnega sistema (glavoboli, motnje prebave, boleče menstruacije, napihnjenost, čezmerno potenje, itd.), hormonske težave.

Obiščite center tradicionalne kitajske medicine Pet elementov in se prepričajte o uspešnosti njihovega zdravljenja!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!