- 54 % na komplet 5 knjig uspešnic Vine Jackson (Barve strasti, Barve poželenja, Barve ljubezni, Barve plesa, Barve hrepenenja), v eni izmed 4 poslovalnic Knjigarne Felix! Plačajte 24,99 € za komplet 5 ljubezenskih knjig, ki vam bodo krajšale dolge zimske noči, v vrednosti 54,50 €.

Ponudba vsebuje: komplet 5 žepnih knjig (12,5 x 19 cm) uspešnic Vine Jackson v eni izmed 4 poslovalnic (Ljubljana, Maribor, Celje, Koper).

24,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
54,50 €
-54%
Prihranek:
29,51 €
 
 

Predstavljamo vam komplet 5 žepnih knjig uspešnic Vine Jackson - ljubezenske in erotične zgodbe, ki vam bodo vzele sapo in si boste želeli še več.

1. Barve strasti - Strastna violinistka Summer z ognjeno rdečimi lasmi je ujeta v zgrešeno razmerje z moškim, ki je ne more sprejeti takšne, kot je, zato se zateka v svojo glasbo. Ob popoldnevih igra na postaji podzemne železnice, kjer se predaja Vivaldijevim in Mendelssohnovim stvaritvam. Potem ko se njena violina tako močno poškoduje, da se je ne da popraviti, dobi presenetljivo ponudbo od Dominika, univerzitetnega profesorja s silnimi potrebami, ki ga je očarala, že odkar jo je prvič slišal igrati. Ali lahko odnos, ki se je rodil iz uničujoče strasti, sploh preživi? Število strani: 305.
2. Barve poželenja - Ognjevita glasbenica Summer Zahova z rdečimi lasmi, ki se je pred kratkim preselila v New York, uživa v življenju violinistke pri znanem orkestru. Pod budnim očesom Simóna, privlačnega venezuelskega dirigenta, Summer in njena kariera cvetita. Toda novo mesto in njeni novi uspehi prinašajo sveže skušnjave, zato Summer kmalu zamika nevarni podtalni svet spletk in poželenja, za katerega je mislila, da ga je za vedno pustila za seboj. Drugi roman uspešne trilogije Vine Jackson vas bo zasvojil, saj je razburljiv, zapeljiv in poln presenečenj. Število strani: 301.

3. Barve ljubezni - Svetovno uveljavljena violinistka Summer Zahova se vrne v London – v mesto, kjer se je zanjo vse začelo. Prosta in samska v prestolnici užitkov se zaplete v vrsto vročih razmerij, se loteva novih priložnosti in potuje po Evropi, da izpolni svoje sanje.Ko ji ukradejo neprecenljivo violino, se v njenem življenju spet usodno pojavi premožni in karizmatični Dominik... Ali lahko Summer in Dominik končno presežeta ovire, ki ju ločujejo, in ali bo Summer sledila svojemu razumu ali srcu? Število strani: 299.
4. Barve plesa
- Vedno so me privlačile barabe. In ko sem odraščala, so fantje postali odrasle barabe ... Po selitvi v New York se ruska plesalka Luba zaljubi v Cheya. Postaven in nadvse skrivnosten trgovec z jantarjem jo ponese v vrtinec strasti in romantike. Vendar pa Chey večkrat nenapovedano izgine za več mesecev. Ko Luba odkrije njegovo dvojno življenje, razmerje prekine... Pa vendarle ne popolnoma srečna, saj še vedno hrepeni po edinem moškem, ki ga je kadarkoli ljubila... Število strani: 270.
5. Barve hrepenenja - Če bi vedela za njen pomen, potem si je morda ne bi dala vtetovirati. Toda ko sem se zavedela, kaj pomeni, je bilo prepozno... Lily postane dekle z vtetovirano solzo. Uporniško dekle, ki po študiju angleške književnosti odide v kozmopolitanski London in prične raziskovati slasti in nadloge odraslega življenja... Število strani: 284.

Založba: Učila International, d.o.o.
Avtor: Vina Jackson
Dimenzije: 12,5 x 19 cm
Leto izdaje: 2012, 2013
Prevajalec: Petra Anžlovar

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!