- 66 % na ekonomično in okolju prijazno klasično nagrobno solarno svečo (21 x 7 cm)! Plačajte 6,70 € za sveči, ki se napaja z dnevno svetlobo ter deluje do 2 leti, v vrednosti 19,90 €.

Ponudba vsebuje: ekonomična in okolju prijazna klasična nagrobna solarna sveča (21 x 7 cm). Sveča se napaja z dnevno svetlobo ter deluje do 2 leti. Poštnina je brezplačna.

6,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,90 €
-66%
Prihranek:
13,20 €
 
 

Bodite prijazni do okolja in svoje denarnice. Omislite si eno samo solarno nagrobno svečo, katere plamen bo plapolal tudi do 2 leti!

Klasične nagrobne solarne sveče se napajajo z pomočjo sonca ali dnevne svetlobe. Podnevi sončne celice pretvarjajo sončno energijo v električno, ki napajajo oz. polni baterijo. Sveča čez dan v času polnjenja ne sveti. Sveča začne delovati oz. svetiti ob prvem mraku. V primeru sneženja lahko sveča po nekaj dneh neha delovati, vendar bo ponovno delovala, če vzamete baterijo iz sveče, ter jo z polnilnim aparatom napolnite ali zamenjate z novo polnilno baterijo ter tako podaljšate sveči življensko dobo spet za cca 1 leto.Prednosti teh sveč pred drugimi klasičnimi je v tem, da solarne sveče ne oddajajo dima, to pomeni, da ne gorijo in posledično ni nevarnosti za požar in ne onesnažujejo okolja. S strani kupca so zelo ekonomične, saj je njihova življenska doba povprečno od 1 do 2 leti. 

Navodila za uporabo:
1. Odstranite pokrov iz sveče.
2. Na notranji strani premaknite stikalo na ON.
3. Namestite pokrov nazaj na svečo.
Zaradi male teže je pripročljivo, da se dno sveče obteži s peskom ali drobnimi kamenčki.
Če sveča zvečer neha goreti, je potrebno prvo preverit stanje baterije. V primeru, da čez dan ni dovolj sončne svetlobe, se baterija sčasoma izprazni in jo je potrebno napolnit z polnilnim aparatom ali zamenjat z novo. Če je baterija izpraznjena, solarne celice v zimskem času niso zmožne le te dovolj napolnit, da bo gorela celo noč. Vse sveče so pred prodajo testirane.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!