- 50 % za obisk savne za 2 osebi v prijetnem in intimnem vzdušju v Healthness centru v Kristalni palači! Ponudba vsebuje: 120-minutni dopoldanski (do 14. ure) obisk savne (finska in infrardeča) za 2 osebi + čaj in voda.

S klikom na Izberi ponudbo, izberite: A. dopoldanski obisk savne (do 14. ure) za 16,50 € ali B. popoldanski obisk savne (po 14. uri) za 22,50 €.

Savna za 2, 16,5 eur
Savna za 2, 16,5 eur
16,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
33,00 €
-50%
Prihranek:
16,50 €
 
 

V Healthness center na jesenko-zimsko razvajanje v dvoje! V Healthnessu vam nudimo kombinacijo infra in finske savne, ki s svojimi učinki tvorita vrhunec zdravja, uživanja in razvajanja.

Učinki savnanja so znani in priznani že dolgo, saj so jih v različnih oblikah uporabljali domala vsi naši predniki (stari Egipčani, Kitajci, antični Grki in Rimljani, Indijanci …) Pozitivnih vplivov je nešteto: pomaga nam tako pri jačanju zdravja in imunskega sistema, vpliva na boljše počutje in nam viša nivo pozitivne energije ter skrbi za mladosten videz vaše kože. S povečanim potenjem telo očistimo strupov, um pa negativnih misli. Prav tako pomaga pri zdravljenju različnih obolenj, blagodejno vpliva in blaži razne bolečine v hrbtu in mišicah. Savnanje zaradi izdatnega potenja potroši tudi veliko kalorij, kar pomeni,da lahko zgubimo kak kilogram odvečne teže.
Finska savna
ima za seboj bogato, več kot 1000 letno zgodovino. Sprva je predstavlja neke vrsto kopalnico in edini čist prostor v domu, danes pa je najbolj pogosta oblika savnanja, ki skrbi predvsem za krepitev imunskega sistema. Temperatura zraka med 80 in 100°C sprošča napetost v mišicah in sklepih, telo pa preko znojenja izloča strupene in škodljive snovi, ki jih absorbiramo preko hrane, škodljivega zraka ali pa se sproščajo v telesu zaradi hormonskih procesov.
Healthness nudi tudi infrardečo savno, ki je za tiste, ki so občutljivi na visoke temperature, bolj primerna od finske savne. Infra žarki delujejo globinsko in pri tem pa dosegajo še hitrejše in intenzivnejše potenje in to pri nižji temperaturi, okoli 50°C. Medtem ko finska savna na telo deluje le posredno, preko segretega zraka, pa pri infra savni telo vpije več kot 90 % IR žarkov ki ga dosežejo.

Vabljeni v najbolj prijetno savno v Ljubljani!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!