Počitnice v pristni naravi Istre! Super cena za 3-dnevni pomladni oddih za 2 osebi v Hotelu Natura, nedaleč od Umaga: 2x nočitev v dvoposteljni sobi s samopostrežnim zajtrkom + 1 vstop v savno ali solno sobo + darilo za dobrodošlico v sobi + brezplačen wi-fi in parkirno mesto!

Popolna sprostitev v zeleni oazi! Ne spreglejte vseh aranžmajev (tudi med VELIKONOČNIMI in PRVOMAJSKIMI prazniki) med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Cudovit pomladni oddih v Hotelu Natura
Cudovit pomladni oddih v Hotelu Natura
Cudovit pomladni oddih v Hotelu Natura
Cudovit pomladni oddih v Hotelu Natura
Cudovit pomladni oddih v Hotelu Natura
129,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Že samo ime hotela razkriva veliko o tem, kje se hotel nahaja in kakšne ugodnosti ponuja svojim obiskovalcem. Narava, zelenje, mir in sprostitev stran od vsakodnevnega mestnega hrupa predstavljajo sinonim za sproščene počitnice. Če sodite v skupino ljudi, ki ljubijo naravo in mir, potem je Hotel Natura prava izbira za vas.

Vsebina, ki jo ponuja hotel, je bazen ob hotelu, prostorno območje za sončenje, restavracija, solna soba in zanimiva atrakcija, ki bo privlačna za ljubitelje narave, soba za sprostitev, ki se nahaja na drevesu v gozdu nedaleč od hotela. Ker je hotel del majhnega družinskega posestva, ni presenetljivo, da je večina hrane domače brez pesticidov in umetnih dodatkov. Poleg hotelske restavracije, ki pripravlja različne lokalne specialitete, lahko vsako jutro poskusite domače izdelke s samopostrežnim zajtrkom ob bazenu.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.