- 80 % na intenzivni laserski pomlajevalni tretma obraza in vratu (1 obisk, 60 min) in napravo za domov - stimulator fitFACE, v CARBOfit centru! Plačajte 66 € za učinkovito in hitro izboljšanje videza kože, v vrednosti 330 €.

Ponudba vsebuje: 1x diamantni piling obraza + 1x diamantni piling vratu + 1x lasersko glajenje gubic na obrazu + 1x lasersko glajenje gubic na vratu + 1x nanos kolagenskega gela + 1x naprava za domov: stimulator fitFACE.

66,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
330,00 €
-80%
Prihranek:
264,00 €
 
 

Najboljši in najpopularnejši tretmaji pomlajevanja zduženi - lasersko pomlajevanje, diamantni piling in mišična elektrostimulacija. Več nivojev delovanja, več različnih tehnologij, več učinkov.

Zakaj je tretma tako izreden? Z različnimi tehnologijami vplivajo na kar 3 odločilne dejavnike mladostnega videza: - tretma za povrhnico (diamantni piling) - tretma za bazalno plast kože (z laserskimi žarki spodbudijo tvorbo kolagena) - tretma za muskulaturo/mišice obraza in vratu (fitFACE mišična stimulacija).

Pomlajevanje z laserjem je zelo učinkovito, saj omogoča, da koža sama proizvede več kolagena. Poleg laserskih tretmajev bodo vašo kožo še dodatno izboljšali s priljubljenim diamantnim pilingom, dodali kolagenski gel in v trajno last boste prijeli še aparat fitFACE, ki je posebej prilagojen za elektromišično stimulacijo obraza. Tretmaji se priporočajo vsem, ki bi rade pomladile obraz. Priporočajo ga tudi kot vzdrževanje mladostnega videza.

Lasersko glajenje gubic - Najpopularnejši tretma vseh zvezdnic, ker s svetlobo spodbudi, da se v podkožju začne pospešeno tvoriti kolagen. Številne klinične študije potrjujejo učinkovitost laserskih žarkov v stimulaciji tvorbe kolagena. Torej nežna moč svetlobe spodbudi kožo, da sama proizvede vlakna kolagena in zato je tretma tako zelo učinkovit in priljubljen. Gube postanejo bistveno bolj plitve, mehkejše, manj izrazite in nekatere se tudi popolnoma zgladijo. Tretma priporočajo prav tako za vzdrževanje mladostnega videza.
Diamantni piling - Koža je po dermoabraziji z diamantnim pilingom gladka, sijoča, nežna na otip in spet sposobna sprejeti hranilne snovi v obliki mazil, ki jih uporabljate. Z diamantnim pilingom poleg temeljitega čiščenja, pospešimo prekrvavitev in tvorbo celic v bazalnem stratumu oz. sloju. Stimulirajo se fibrobalasti (kolagen in elastin), izboljša se struktura in tonus kože, ki po tretmajuizgleda sijoča in zdrava.

fitFACE elektromiščini stimulator prilagojen obraznim mišicam - Za piko na i in dolgotrajen učinek pomlajene kože  obraza in vratu, bo poskrbel aparat fitFACE. Dejstvo je, da se obraz in vrat pričneta starati, ko mišice postajajo ohlapne. Z izgubljanjem mišičnega tonusa se zarišejo prve gube na čelu, okoli oči, na vratu, povešati se prično ustni kotički in počasi brada dobiva podbradek… Na kratko, če želite pravi lifting obraza, morate aktivirati vse mišice obraza in vratu! In ker za ohranjanje mišičnega tonusa ne zadošča zgolj nekaj dni vadbe, boste aparat za mišično stimulacijo fitFACE dobili v trajno last. Tako boste lahko dnevno poskrbele, da bodo vaše mišice čvrsta podlaga za kožo obraza in vratu. fitFACE je aparatura povsem anatomsko prilagojena obrazu in vratu in pulzno sproža krčenje in sproščanje obraznih mišic. Priporočajo vam, da doma vsak dan 5 min uporabljate fitFACE in navdušeni boste nad rezultati! Presenečeni boste že po nekaj dnevni uporabi, ko boste začutili čvrste mišice, ki bodo vaš obraz lepo »zategnile«. Privoščite ta čudovit tretma sebi in tudi drugim - je odlična ideja za darilo!

V CARBOfit centru vam nudijo najsodobnejše storitve, ki bodo vaše telo in obraz osvežile, pomladile, dodale sijaj in popravile malenkosti, ki vas motijo. Z laserskimi napravami diodni laser, IPL (Intensive Pulsed Light) in RF (radiofrekvenca) opravljajo odstranjevanje dlačic, fotopomlajevanje (glajenje gubic), odpravljanje aken, brazgotin, solarnih pigmentacij, razširjenih kapilar in benignih kožnih tvorb. Za lepši videz kože na obrazu se lahko odločite tudi za diamantni piling, poleg tega pa vam nudijo celostni program za hujšanje in odpravo celulita. Če želite narediti konec utrujenim nogam in krčnim žilam, pa bodo poskrbeli za naravno, nebolečo in učinkovito terapijo, po kateri bodo vaše noge spet lahke! Vabljeni!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!