- 61 % na nego obraza z mikrodermoabrazijo in ultrazvokom (60 min) v Estetskem centru Breza! Plačajte 25,35 € za mladosten in sijoč videz kože, v vrednosti 65 €.

Ponudba vsebuje: nega z mikrodermoabrazijo (diamantni piling) + ultrazvok obraza. Tretma traja 60 min.

25,35€
    Kupi kupon
Vrednost:
65,00 €
-61%
Prihranek:
39,65 €
 
 

Nega obraza je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo. Obraz nam razkriva marsikaj: starost osebe, način življenja, stres, iz obraza lahko izberemo tudi določene bolezni. Tudi današnje modne smernice so takšne, da vsi pričakujejo, da smo urejeni, ne glede na spol. Zato lahko upravičeno rečemo, da nega obraza sodi med najpomembnejša vsakodnevna opravila. S pravilno nego in vrhunsko kozmetiko lahko upočasnimo staranje kože, koža pa dobi mehkobo, svežino in sijaj mladosti.

Mikrodermoabrazija ali diamantni piling je naravni postopek za luščenje povrhnje plasti kože (epidermisa). Gre za nekirurško metodo, ki se izvaja s pomočjo finih kristalov (aluminijev oksid) s katerimi odstranimo odmrle celice epidermisa. Postopek je popolnoma varen in nadzorovan z varnostnim sistemom znotraj aparata. Trajanje in intenzivnost tretmaja sta prilagojena glede na potrebe in stanje posameznikove kože. Postopek je popolnoma neboleč. Mikrodermoabrazija je uspešna tako v boju proti aknasti koži, kot tudi v boju proti prvim znakom staranja kože. Izvaja se lahko na vratu, obrazu, prsnem košu, hrbtu in po želji tudi na preostalih delih telesa. Priporočljivo je narediti 4 - 8 tretmajev enkrat tedensko.

Ultrazvok omogoča, da v kožo vnašamo nujno potrebne snovi. Sama terapija z ultrazvokom je namenjena globinskemu vlaženju in hranjenju kože, deluje proti drobnim gubam, pomaga pri razbarvanju kože, izboljšujemo videz ''utrujene kože'', posebej primerna pa je za zelo suho, problematično kožo. Pomaga pri topitvi hipodermične maščobe, pospešuje absorpcijo in povzroča izločanje odvečne vode in maščobe, izboljšuje izgled solznih vrečk in podočnjakov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!