- 60 % na prenosno zložljivo mizico za prenosni računalnik z ventilatorjem na USB priklop, v spletni trgovini Metroshop.si! Plačajte 19,90 € in si omogočite lažje delo s prenosnim računalnikom, v vrednosti 49,90 €.

Ponudba vsebuje: prenosno zložljivo mizico za prenosni računalnik z ventilatorjem na USB priklop, dimenzije 56 x 32 cm in nastavljivo v 3 različnih višinah + USB kabel.

Prenosna mizica za prenosni racunalnik z ventilatorjem
Prenosna mizica za prenosni racunalnik z ventilatorjem
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,90 €
-60%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Odslej bo vaše delo s prenosnikom zabavnejše, predvsem pa bolj priročno. Prenosna mizica za prenosni računalnik z ventilatorjem bo tudi poskrbela, da se vaš prenosni računalnik ne bo pregreval, kar bo omogočalo bistveno hitrejše delovanje samega prenosnika.

Prenosna miza z ventilatorjem je zelo udobna in kakovostna zložljiva miza. Lahko jo uporabite za delo na računalniku, na kavču, v postelji, na tleh ali kjerkoli želite.

Prenosna zložljiva miza z ventilatorjem se lahko uporablja v šoli, pisarni, doma ali na potovanju. Je enostavna za uporabo in se odpre v samo nekaj sekundah. Mizica je lahka, izredno odporna in vzdržljiva.

Prenosna miza z ventilatorjem lahko zdrži do 25 kg obremenitve. Zavzame malo prostora, tako da jo lahko shranite v vsakem kotu vašega doma. Zahvaljujoč svojimi nastavljivimi nogicami je zelo stabilna. Prenosna miza z ventilatorjem vključuje USB kabel, tako da lahko priključite prenosni računalnik.

Dimenzije: 56 x 32cm. Nastavljiva v 3 različnih višinah.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!