- 50 % na 3-dnevni najem mobilne hiške za do 4 osebe v Kampu Kozarica, Pakoštane s savno in kolesarjenjem! Plačajte 64 € za prijeten jesenski aktivni oddih v dobri družbi, v vrednosti 128 €.

Ponudba vsebuje: najem mobilne hiške "Adria 811" za 3 dni, 2x nočitev za do 4 osebe + stroški prijave + najem savne z jakuzzijem (90 min) + najem 2 koles za 6 ur + wi-fi + zemljevid kolesarske poti okoli jezera Vrana!

Oddih v mobilnih hiškah Pakoštane za do 4 osebe!
Oddih v mobilnih hiškah Pakoštane za do 4 osebe!
Oddih v mobilnih hiškah Pakoštane za do 4 osebe!
Oddih v mobilnih hiškah Pakoštane za do 4 osebe!
Oddih v mobilnih hiškah Pakoštane za do 4 osebe!
64,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
128,00 €
-50%
Prihranek:
64,00 €
 
 

Preživite aktivni oddih v srednji Dalmaciji, sprostite se v savni z jacuzzijem pod borovci in s pogledom na morje ter raziščite okolico s kolesi ali kar tako. Pakoštanska riviera namreč leži med tremi nacionalnimi parki: Kornati, Paklenica in Slapovi Krke, ki jih v miru lahko obiščete le izven turistične sezone - zatorej je današnja ponudba idealna :)

Kamp Kozarica sodi med najboljše hrvaške kampe in predvsem jeseni nudi miren oddih v borovem gozdu tik nad obalo. Poleg manjšega wellnessa je na voljo več športnih igrišč, lepo opremljeno otroško igrišče nad plažo, dalmatinski botanični vrt ter gostinska in trgovska ponudba, v bližnjem mestecu Pakoštane pa vsa druga turistična ponudba. Kamp je dobro pokrit s signalom wi-fi: gostje 1nadan imajo ves čas bivanja neomejen brezplačni dostop do interneta!
Za vaše udobje v hladnejših jesenskih mesecih so v sodelovanju s podjetjem SunRoller izdelali prvi mobilni kamping wellness na Hrvaškem. Razvajali se boste lahko v klasični in IR savni ali jacuzzijem za 3 osebe. Vse to tik nad obalo, v spremljavi naravnih zvokov morskih valov in vetra v vrhovih borovcev.
Mobilna hiška M811:
24 m²
2 spalnici
Kopalnica (tuš / WC)
Dnevna soba s kuhinjo
Klimatizirano (hlajenje /gretje)
Lesena terasa s sedežno garnituro
Parkirno mesto

Pakoštane so idealno izhodišče za obisk štirih hrvaških nacionalnih parkov - edinstvenega arhipelaga Kornatov (20 km), slapov reke Krke (47 km) , soteske in hribov Paklenica, svetovno poznane Plitvice (165 km) ali dveh parkov narave - Telašćice (30 km) in Vranskega jezera (1 km). V bližini se nahajata zgodovinski mesti Zadar (36 km) in Šibenik (41 km), ki obiskovalcem ponujata zanimive poglede na bogato hrvaško kulturno dediščino. Zadar slovi tudi po izvirnih v svetu nagrajenih morskih orglah, ki ponujajo obiskovalcem čisto posebno akustično doživetje.
Na gladini Vranskega jezera se ob jesenskih večerih zbere tudi po 100.000 ptic, med kolesarjenjem po urejenih poteh okrog tega naravnega parka pa lahko odkrivamo tudi bogato zgodovino vranskih templarjev v Vrani in se ustavimo pri najbolj zahodni turški postojanki karavanseraj Maškovića Han.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Radenci, Slovenija

Termalni oddih s kopanjem v Hotelu Radin 4* ali hotelu Izvir 4* v Radencih

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Sproščujoč termalni oddih v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Bled, Slovenija

Popoln zimski wellness oddih v Hotelu Ribno 4* superior na Bledu

Vrednost kupona je 25,80 €. Razliko 103,20 € do polne cene (129,00 €) plačate direktno ponudniku.