- 60 % na paket inovativne nege obraza, v Lepotnem studiu Dreams! Plačajte 26,80 € za inovativno mladostno nego z diamantnim pilingom in nizkofrekvenčnim laserjem, v vrednosti 67 €.

Ponudba vsebuje: popoln paket nege obraza (70 min): površinsko čiščenjem z mlekom in tonikom + encimski in diamantni piling + ustrezna ampula glede na stanje kože + LLLT terapija + vlažilna maska.

Popoln paket nege obraza (70 min)
Popoln paket nege obraza (70 min)
26,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
67,00 €
-60%
Prihranek:
40,20 €
 
 

Novost na tržišču, popolna in učinkovita nega za lepoto vašega obraza!

Posledice pretiranega sončenja, stresa in nezdravega življenja, kot so so mastna, aknastna, nečista in svetleča koža, ali pa suha, luskasta, s pigmentnimi madeži in brez sijaja, pod očmi pa preveliki mešički, so težave, ki so rešljive. Nega obraza z diamantnim pilingom in nizko frekvenčno lasersko lučko bo vaši koži zagotovila naravno, nežno in učinkovito zaščito vaše kože pred negativnimi vplivi okolja, regenerirano in izboljšano strukturo kože (manj površinskih gubic, brazgotin po aknah in zmanjšana hiperpigmentacija). S prepričljivim in samozavestnim izgledom bo vaša pozitivna energija prevzela tudi vaše najbližje.

Nega z LLLT (Low Level Laser Therapy) stimulira krvno mikrocirkulacijo, povečuje imunski odziv, ima pozitivne učinke na obnavljanje celic in na povečano delovanja molekul ATP (adenozin trifosfat), ki so osrednji nosilci energije za vse celice. Povečan nivo ATP omogoča celicam hitrejši sprejem hranilnih in odvod odpadnih snovi. Hitrejša je tudi obnova celic, ki tvorijo več kolagena in elastina. Nega z LLLT se lahko uporablja za vse tipe kož. Poleg splošnega pomlajevanja obraza je primerna je tudi za reševanje drugih problematik, kot so akne, strije, ekcemi, ogrci, starostne pege, ipd. Ne povzroča nobenih stranskih učinkov ali neželenih reakcij, ne proizvaja toploto ali nelagodje in pogosto povzroči opazne rezultate že po nekaj terapijah. Koža bo videti mlajša, zdrava in z manjšimi gubicami.

Kakšne so prednosti dermoabrazije oziroma diamantnega pilinga in komu je namenjena? Postopek je namenjen osebam vseh tipov kože, ki želijo svež in bleščeč ton kože. Osebam, ki se vsakodnevno spopadajo z aknami in prekomerno poroženelostjo kože, kot tudi tistim, katere pestijo gubice. Z rezultati boste zadovoljni tudi tisti, ki vas pestijo drobne brazgotine na koži ali strije. Prednosti: Terapija ni dolgotrajna in stranka lahko takoj po zaključku terapije nadaljuje z dnevnimi aktivnostmi. Po posegu na koži ne ostanejo brazgotine ali morebitni madeži. Postopek je neboleč. Ne prihaja do vnetij. Če je koža na vašem obrazu počasi pričela izgubljati svoj sijaj in se začela starati, je to zadnji klic na pomoč. Ne prepustite več stvari naključju ampak poskrbite za to, da bo koža prejela ustrezno nego.

Rezultati so vidni že po eni negi, za dolgotrajnejše rezultate pa priporočajo pet obiskov.

Z vami bo Studio Dreams, ki vam bo pomagal do popolnega izgleda.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-50%
Oseb: 2
Čatež ob Savi, Slovenija

Mega romantično razvajanje za 2 v Wellnessu Adams Čatež

V wellnessu so na voljo finska savna, masažna kad, tuš, vedro presenečenja, postelja, garderoba in toaleta!

Super cena
Nočitev: 2  |  
NOVO Trebnje, Slovenija

Romantični 3-urni dnevni zakup Studia Privat Wellness

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Menjava pnevmatik v Domžalah

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije previjačenja in menjave pnevmatik - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lendava, Slovenija

Celodnevno kopanje v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!