- 54 % na komplet izdelkov za nego las Organic world iz arganovega olja! Plačajte 26,90 € za zdrave in sijoče lase, v vrednosti 59,50 €.

Ponudba vsebuje: šampon (500 ml) + balzam (500 ml) + olje (100 ml).

Šampon, balzam, olje
Šampon, balzam, olje
26,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,50 €
-54%
Prihranek:
32,60 €
 
 

Poskrbite za vaše lase in jih negujte s kakovostnimi izdelki iz arganovega olja ter izkusite  nego, kot je še ne poznate.

Spoznajte lepotno skrivnost iz eksotičnega Maroka in preizkusite izdelke, ki bodo vaše lase naredili zdrave in sijoče. Kremasti šampon (500 ml) in balzam (500 ml) bosta vašim lasem povrnila življenje in jih negovala od korena do konic. Še večji sijaj las boste dosegli z uporabo priloženega olja, ki je znano po tem, da ohrani hranljive snovi v laseh. Arganovo olje je bogato z vitaminom E in antioksidanti. Ženske ga že stoletja uporabljajo za nego las, rezultat pa so sijoči in polni lasje. Olje lase nahrani, jih regenerira ter doda sijaj in mehkobo.

Popolnost za vse vrste las!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!