- 58 na dvodnevni oddih s polpenzionom v hotelu Krn v Tolminu. Plačajte 49 € za uživanje v hribih in sproščanju, v vrednosti 118 €.

Ponudba vsebuje: 2 dni, 1x nočitev s polpenzionom (bogat samostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi v hotelu Krn v Tolminu.

49,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
118,00 €
-58%
Prihranek:
69,00 €
 
 

Dvodnevni oddih ob prijetnem sprehodu ob reki Soči, sotočju reke Tolminke in Soče, z ogledi naravnih znamenitosti in romantično večerjo v obokani grajski kleti s konca 17. stoletja!
Pogostili vas bodo z zvitki tolminskega sira s planin in rakci, domačo juho, marinirano postrvjo iz soške doline, solato s puranjimi rezanci in jugurtno – curryijevim prelivom, za glavno jed boste lahko izbirali med soško postrvjo iz soške doline na žaru ali domačim mešanim mesom na žaru. Da bi vam bilo življenje še slajše vam bodo za konec postregli z izvrstnimi kobariškimi štruklji.
Razvajali vas ne bodo samo z okusno hrano, temveč tudi z doma varjenim pivom in izbranimi domačimi vini (pijača ni vključena v ceno).
Z ne ljubitelji mesa se za jedilnik dogovorite ob prihodu v hotel.

V hotelu vam je na voljo brezplačen internet, svetujemo vam pri izbiri športnih programov, izletov in prevozov. Pri nas lahko dobite ribiške karte in padalske dovolilnice. Na voljo vam je veliko parkirišče, primerno tudi za motoriste in kolesarje. V hotelu se nahaja kavarna, restavracija, grajska klet, lovska soba, letni vrt, letna terasa, finska savna, večnamenska dvorana in trgovina z domačimi prehrambnimi izdelki. Ob koncu tedna pa lahko večere preživite v hotelskem klubu ob izbrani glasbi.

Hotel je dobil ime po mogočni gori, ki se dviga 2244 m visoko nad levim bregom reke Soče, ene najlepših evropskih rek. Pogled na kamniti venec tolminsko-bohinjskih gora, objem prozornih voda Tolminke in Soče, ki se pod Tolminom združujejo v Sotočju, bogastvo zelenih pobočij, ki vse naokrog obkrožajo Tolminsko kotlino, ustvarjajo čudovit ambient na južnem obrobju Triglavskega narodnega parka, ki vas vabi, da ga doživite.

Tolmin je največji kraj v Zgornjem Posočju in že stoletja naravno središče Tolminske. Sprehod skozi mesto vas popelje v zgodovino, v čas oglejskih patriarhov, tolminskih grofov in puntarjev, vihre prve svetovne vojne in soške fronte. Tolmin je naravno izhodišče za izlete v naravo, planinarjenje, kopanje ob bregovih rek, kolesarjenje, ribarjenje, padalstvo, za vodne športe. V njegovi neposredni bližini ležijo naravne in kulturne dediščine Zgornjega Posočja, pa tudi italijanska starodavna mesteca (Čedad) in italijanska nakupovalna središča(Udine).

Še nekaj namigov za izlete v okolici: Grofova voda nad Gabrjami, ostaline gradu na Kozlovem robu, sotočje Tolminske in Soče, Tolminska korita, Mengore, izviri energijskih vod, planina Polog, cerkvica v Javorci, Kosmačeva domačija...

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Radenci, Slovenija

Termalni oddih s kopanjem v Hotelu Radin 4* ali hotelu Izvir 4* v Radencih

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Sproščujoč termalni oddih v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Bled, Slovenija

Popoln zimski wellness oddih v Hotelu Ribno 4* superior na Bledu

Vrednost kupona je 25,80 €. Razliko 103,20 € do polne cene (129,00 €) plačate direktno ponudniku.